DIGITAL SIGNAGE SUMBER

Parangkat lunak Digital Signage pikeun usaha

NGENTOTKEUN MULTI GAMPANG MUDAH


Kumaha Gampil Karya Multi Gampang

Naha anjeun bisnis leutik atanapi perusahaan ageung, Easy Multi Display mangrupikeun parangkat lunak signage digital anu ngajantenkeun gampang nembongkeun multimédia anjeun dina sababaraha tampilan.

Kalayan 1 lisénsi standar, anjeun tiasa ningalikeun 24 sumber média anu béda sakaligus, meuntas 6 tampilan anu béda. Ngobrol sareng kami ngeunaan solusi perusahaan kami pikeun pilihan tampilan anu terbatas.

Pikeun Gampang Multi Display, unggal palanggan unik sareng ieu naha urang ngadamel titik pikeun nyayogikeun layanan khusus 100% diadaptasi pikeun unggal palanggan! 

Naha milih AS?


Kaseueuran pesaing urang ngeusi € 30 per layar, unggal bulan. Hasilna, anjeun mayar langkung saé € 360 per taun ngan ukur kanggo hiji layar! Sababaraha pesaing urang ogé naroskeun anjeun mésér perangkat lunak tambahan kalayan biaya 1200 $ tina saku. Kalayan Gampang Multi Display, anjeun mayar sakali.

Gampang MultPLPLAY

KOMPETIDEN KAMI

Paké dugi ka 6 pidéo kanggo henteu nganggo biaya tambahan.

Henteu aya biaya atanapi waragad bulanan.

Anggo komputer anjeun nyalira pikeun ngajalankeun softwarena.

Henteu diperyogikeun internét.

Biaya nambahan kalayan jumlah tampilan.

Mayar waragad langganan bulanan.

Mésér pamuter pihak ka-3 pikeun ngajalankeun parangkat lunak.

Ladenan dumasar awan anu butuh internét.

Ku milih Gampang Multi Display, anjeun tiasa nyimpen dugi ka € 250 per bulan, éta € 3000 per taun dina solusi signage digital anjeun.

Ku milih Gampang Multi Display, anjeun tiasa nyimpen dugi ka € 250 per bulan, éta € 3000 per taun dina solusi signage digital anjeun.

GALASAN PANGKILUAN MUDAH Gampang


Jalankeun situs web, stream video, sareng pidio video, gambar sareng musik lokal.

Mayar sakali pikeun lisénsi Gampang Énggal anjeun sareng paké salamina.

Gampang nganggo colokan sareng muter parangkat lunak. Henteu rumit perlengkapan pihak katilu anu diperyogikeun.

Kami nyayogikeun dukungan anu saé. Milarian kami basa pangaweruh, atanapi naroskeun kami pikeun palatihan pribadi.

Software ngajalankeun dina mesin lokal anjeun. Teu aya internét atanapi jaringan mérek rumit anu diperyogikeun.

Kalayan lisénsi perusahaan kami, anjeun tiasa nunjukkeun sareng ngajalankeun program software anu sanés!

SUMBANG KOMUNITAS KAMI


Sateuacan urang nyerat ménu kami dina batu tulis. Éta labuh sareng kurang dampak. Kalayan Gampang Multi Display, kami langsung nyandak perhatian para nasabah. 

Michael G

Manajer Brewery, Brussels

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Sakumaha nami nunjukkeun, EMD gampang dianggo. Kuring henteu terang nanaon tentang komputer. Kalayan EMD kami ngagaduhan solusi anu ditentukur pikeun kantor dental urang.

Edouard K

Dokter Gigi, Brussel

tampilan dina agénsi perumahan

ILANG PELANGSAAN KITA


Saban bulan, langkung ti 150 usaha nganggo parangkat lunak urang pikeun pidéo pidio, gambar, sareng kontén wéb pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun bisnisna.

AIRBUS
Espace Beaugrenelle
Danone
UNICEF
Intersport
Rouen Opera
Naval Grup
L'Oréal
Takà © da
Canon Bretagne
pisa
Sofitel

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Sagala nu peryogi ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

Mésér ayeuna

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


Meunangkeun quote a

* Fee tambahan taunan ngan dianggo upami anjeun ngadaptarkeun kami meunang milih perjanjian pangropéa. klik di dieu pikeun manggihan deui. 

TAMPILAN


Antarmuka layar Multi Display Gampang

Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun henteu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun sareng Easy Multi Display. Ieu naha parangkat lunak urang nu software signage digital anu pangsaéna

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Spanyol, Cina, Deutch dina kamajuan ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

Antarmuka zona Multi Display Gampang
Gampang panganteur média Multi Display
Gampang pilihan Multi Tampilan pilihan

pangtungtungna video


Conto pikeun apoték sareng 4 layar

Réstoran & Kafe

jauh Control

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur
Buka obrolan
1
Halo, nami abdi Guy Condamine, ko pendiri EMD, hayu urang ngobrol babarengan.