7 kaunggulan Digital Display

Naha anjeun masih ragu-ragu nganggo Digital Display pikeun méréskeun bisnis anjeun atanapi anjeun hoyong mendakan cara anu sanés pikeun ngagunakeunana? Maka tulisan ieu kanggo anjeun! Kami ngajukeun anjeun 7 kaunggulan tina Tampilan Digital jadi naha henteu ngantep anjeun kagoda ku téknologi anyar ieu anu langkung seueur diaksés?


1. Anjeun dina kontrol iklan anjeun

Kami terang di Easy Multi Display yén iklan tiasa mahal pisan antara nyetak kartu bisnis anjeun, nyetak brosur pikeun nyorot bisnis anjeun atanapi SEA (Search Engine Advertising) ... Akhirna, biaya iklan tiasa mahal pisan. Sedengkeun ku Digital Signage anjeun ngan ukur mayar pakakas parangkat lunak sareng parangkat lunak! (anjeun masih kedah gaduh perangkat lunak anu saé! Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Easy Multi Display, kami nyarankeun anjeun maca dua tulisan ieu.

 "Naha Easy Multi Display mangrupikeun parangkat lunak tunjuk digital anu pangsaéna?"

"Naon fungsi utama Easy Multi Display?).

Ngeunaan layar, éta Conseil Supérieur de l'Audiovisuel (lembaga Perancis anu didamel taun 1989 dina raraga ngatur médios di Perancis) ngira-ngira yén jumlah layar dina rumah tangga Perancis sakitar 5,5 layar, jumlah anu naék unggal taun. Luar biasa, henteu?

Tapi jumlah layar henteu ngan ukur ningkat di bumi tapi ogé dina bisnis sadaya ukuran. Kuring yakin yén nalika balanja sareng murangkalih anjeun, salaki anjeun atanapi pamajikan anjeun anjeun parantos ningali layar iklan. Layar ieu, seuseueurna waktos nyorot promosi. Éta lumayan normal, layar hargana kirang sareng kirang. Ayeuna anjeun tiasa mendakan layar anu mirah pisan. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi, kersa maca tulisan anu menarik ieu ti Cnet "Naha TV leres langkung mirah tibatan kantos?". 

Harga komputer gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong tapi kisaran harga sakitar 150 € sareng 1000 €. Easy Multi Display sayogi ti 149 € (tanpa langganan) sareng layar antara 100 € sareng 800 €. Tungtungna, kisaran harga pikeun solusi lengkep antara 400 € sareng 3000 € anu kedah dibayar sakali sakali!

cellarman (jero rohangan)

cellarman (jero rohangan)


2. Gampang adaptasi sareng bisnis anjeun

Di Easy Multi Display, kami terang yén unggal bisnis unik, bénten sareng gaduh sejarah nyalira. Janten naon gunana pikeun katingali sapertos bisnis sanés nalika anjeun tiasa gaduh idéntitas nyalira?

Anjeun badé nyimpen layar di toko anjeun pikeun ngamajukeun produk? Teras pilih pikeun sistem jero rohangan. Anjeun resep narik perhatian prospek di luar toko anjeun? Naha henteu milih sistem luar? Anjeun ragu antara dua? Teras pilih sistem semi-outdoor! Naha henteu milih tilu pilihan ieu babarengan?

Anjeun henteu kedah deui adaptasi sareng sistem tampilan digital tapi éta sistem tampilan digital anu kedah adaptasi sareng anjeun!


3. Pilihan deui parangkat lunak

Internét ogé parantos didemokratisasi di bumi, sareng akibatna, jumlah parangkat lunak dina pasaran parantos ngabeledug! Ieu lumayan lumrah kumargi di 2019 parantos ngitung 19 juta pamekar di dunya, numutkeun situs Perancis silikon.fr, nomer ieu kedah ngahontal 40 juta pamekar dina taun 2030. Janten anjeun tiasa milih parangkat lunak anu dipikahoyong numutkeun kabutuhan anjeun!

Nanging, upami urang tiasa nyarankeun anjeun parangkat lunak signage digital, maka kami bakal nyarankeun anjeun pikeun kami Gampang Multi tampilan parangkat lunak, kunaon? Kantun kusabab urang nyiptakeunana sareng kami terang yén parangkat lunak ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling kuat, paling lengkep sareng ogé salah sahiji anu paling murah di pasar. 


4. Ngamutahirkeun eusi gancang

Di dunya anu kantos robih dimana kabutuhan sareng kahoyong konsumén tiasa robih sapeupeuting, sesah pisan pikeun tetep up-date supados nyugemakeun pelanggan. Hasilna, seueur padagang aya di tukangeun sareng ieu tiasa mangaruhan penjualanna sabab henteu mutakhir sareng iklanna.

Kalayan Digital Signage, anjeun tiasa program kampanye pamasaran anjeun dina sababaraha jam, bahkan sababaraha menit! Anu anjeun peryogikeun nyaéta layar, komputer sareng parangkat lunak sapertos Easy Multi Display, upami anjeun ngagaduhan tilu hal ieu maka anjeun parantos ngagaduhan bahan pikeun ditampilkeun.

Ayeuna, anjeun peryogi kontén, ieu dimana gancang pisan, anjeun tiasa moto gambar produk anjeun, pidéo atanapi ngadamel montaut poto sareng parangkat lunak sapertos Photoshop atanapi Gimp. Kami sering nganggo Canva.com, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun eusi pikeun palanggan kalayan gancang sareng gampang pisan! Hatur nuhun kana situs ieu, anjeun tiasa gancang adaptasi iklan anjeun kana waktos siang, ka konsumén sareng kahoyong anjeun.

Tanda mode sareng digital

Tanda mode sareng digital


5. Sorot karya batur

Naha anjeun ngagaduhan tim desainer grafis anu damel pikeun anjeun? Anjeun gaduh réréncangan anu pelukis, éditor pidéo, panulis? Anjeun tiasa neraskeun padamelan na ku mintonkeun karya-karyana dina layar anjeun, aranjeunna bakal ngahatur nuhun ka anjeun sareng ngajukeun seniman daérah anjeun!

Kalayan Gampang Multi Display, anjeun tiasa ningalikeun gambar, pidéo, téks sareng seueur deui ku sababaraha kali klik.


6. Pintonan anu dinamis

Hatur nuhun kana Digital Display, anjeun bakal tiasa narik panon prospek kalayan saderhana sahingga ngagaduhan kaunggulan tibatan pesaing anjeun! Naha ningalikeun iklan kertas dina etalase anjeun nalika anjeun langsung tiasa nampilkeun produk anjeun ngalangkungan pidéo? Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun bakal narik ati tina prospek anjeun!

Salaku tambahan pikeun narik panon, anjeun bakal langsung nampilkeun produk anjeun sareng ngawartosan palanggan ngeunaan kamungkinan na, janten upami produk anjeun narik minat pelanggan maka anjeunna bakal langkung condong mésér éta!


7. Ngabantosan jalma

Naha ngan ukur majukeun produk anjeun? Anjeun tiasa nempatkeun sistem signage digital anjeun pikeun ngabantosan jalma anu darso! Kumaha ngabantosan aranjeunna? Tampilkeun langsung saluran berita dina etalase anjeun pikeun ngajantenkeun jalma-jalma anu ngagaduhan beja ngeunaan beurang éta. Anjeun tiasa ogé nampilkeun ramalan cuaca, peta kota, jadwal beus ...


Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Deui ka luhur