Tentang Kami

Leres, kami jalma nyata! Terang langkung seueur perkawis kami!

BARRAT PATRIS
Ngadegkeun Téknis

Patrice mangrupikeun pendiri téknis ngeunaan Easy Multi Display. Anjeunna Perancis, 45 taun lami nyatakeun geek anu matak katarik ku téknologi. Di dieu anjeunna naek sapédah listrik inovatif pamungkas Cowboy di Bruxelles.

Patrice mangrupikeun wirausaha anu wani sareng ngararancang parangkat lunak Vitrine Multimedia pikeun leuwih ti 15 taun. Sababaraha klienna kalebet Airbus, Unicef, Visa, Canon.

Sababaraha minggu unggal taun, Patrice nyandak waktos kaluar tina jadwal biasa na pikeun laksanakeun salaku Video Jockey.

- Teu aya masalah; ngan ukur aya solusina. -


KONEKTOR KAYU
Pimpinan Usaha

Guy mangrupikeun pamimpin bisnis pikeun Easy Multi Display. Guy anu umur 44 taun, mangrupikeun panyawat résiko, sareng asal Perancis sareng Vietnam asal. Guy nganggap na 2 murangkalih janten pangembaraan paling saé hirupna! Ieu Guy sareng putrana Iris di showroom Brussels.

Saatos 5 taun damel salaku manajer proyék IT pikeun Carrefour, anjeunna parantos damel salaku Pengusaha kanggo langkung ti 15 taun. Guy mangrupikeun jalma anu gampang angkat anu resep komunikasi sareng ngawangun hubungan padet. Guy sareng Patrice tepang, nalika Guy milari software signage digital pikeun Kamar Perang digital na. Éta silaturahim heula. 

Sanaos Guy sakapeung ningali kahirupan salaku rumit, saatos kontrak kalayan pasukan khusus, anjeunna mikaresep moto ...

- Saha anu wani ngéléhkeun. -

Dina inti naon anu urang lakukeun nyaéta kahoyong urang pikeun ngajantenkeun bisnis gampang, saderhana sareng terjangkau pikeun klien kami. Iklan atanapi nampilkeun bisnis anjeun henteu kedah merhatoskeun panangan sareng suku, ogé henteu kedah peryogi katerampilan komputer anu maju pisan.

Kami nyiptakeun Easy Multi Display sabab parangkat lunak anu aya teuing nungtut pikeun palanggan. Aranjeunna meryogikeun infrastruktur anu rumit, teu kakantun biaya bulanan anu mahal.

Ku ngembangkeun parangkat lunak signage digital anu gancang sareng gampang anjeun tiasa ningalikeun média anjeun sakumaha anu anjeun pikahoyong, kalayan syarat téknis sareng hardware minimal.

Aplikasi EMD kami henteu langganan, dilisensikeun saumur hirup sareng tangtosna henteu nganggo awan.
Mimiti, éta pikareueuseun pisan, sareng anu kadua, éta henteu aman pisan sabab sering dikokolakeun ku perusahaan anu, seuseueurna, terang sakedik atanapi henteu terang ngeunaan kaamanan IT.

Kusabab jumlah kasus peretasan * ningkat kalayan sagala akibat anu matak anu tiasa dilakukeun ieu, para nasabah kami dina situs sénsitip sareng perusahaan serius henteu hoyong awan 5.0 pikeun nembongkeun médiana.

Candak pilihan anu sami, anggo parangkat lunak kami (diuji sareng disatujuan ku sababaraha perusahaan CAC 40 anu saé, tong ragu-ragu naroskeun rujukan kami ...) sareng hindari gumantung kana perusahaan pihak katilu pikeun nembongkeun file média anjeun.

* 36% perusahaan parantos ngalaman kabocoran data anu serius atanapi ngalanggar kaamanan awan dina 12 bulan terakhir numutkeun survey anu dilakukeun ku Fugue sareng Sonatype.
Sumber: https://resource.fugue.co/state-of-cloud-security-2021-report


Upami anjeun hoyong ngahubungi kami, mangga tingal "taros Kami"halaman.

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur