Cellarman & Anggur Cellar

Fred ti kidul Perancis mésér parangkat lunak kami pikeun kolong anggur na.

"Ku Easy Multi Display langkung gampang pikeun ngamajukeun produk kuring ka konsumén!"


Presentasi perusahaan

Les Passagers du Vin mangrupikeun gudang di kolong anggur ku Fred di belah kidul Perancis di Saint-Gély-du-Fesc, caket Montpellier. Lumbung anggur ieu cocog ayana di tengah désa sareng langkungna ti gudang anggur anu saderhana sabab éta ogé mangrupikeun titik pertemuan pikeun réréncangan anu hoyong raoseun anggur anu saé ti sakumna Perancis saatos dinten damelna.

Perancis
cellarman (jero rohangan)

Naon konfigurasi na?

Konfigurasi aktual na biaya sakitar 550 euro, nyatana, harga monitor sakitar 200 euro, versi Easy Multi Display "satu layar" hargana 149 euro, komputer mini na sakitar 200 euro sareng akhirna hiji kabel HDMI sakitar 10 euro kanggo nyambung komputer mini na ka monitor na.

Kusabab komputer mini na gaduh dua port HDMI, Fred bakal tiasa ningalikeun dina dua monitor. Anjeunna bakal kedah mésér monitor anu sanés sareng ningkatkeun versi "layar hiji" saleresna na Easy Multi Display janten "standar" kanggo nampilkeun sakaligus dina dua monitor!

Les Passagers du Vin LOGO

Naha anjeunna milih Easy Multi Display?

Fred teras-terasan hoyong jasa anu pangsaéna pikeun konsumén anu nungtut sareng anjeunna sacara alami ngarahkeun ka Easy Multi Display kanggo ngamajukeun botol anggur anu pangsaéna!

Anjeunna hoyong parangkat lunak anu saderhana, éfisién sareng gancang pikeun dipasang. Janten Easy Multi Display mangrupikeun jalan kaluar anu ideal kusabab produk kami kuat tapi ogé gampang dipasang sareng dianggo. Sajam saatos anjeunna mésér Easy multi Display, éta siap dianggo sareng Fred tiasa nyugemakeun palangganna.

Kiwari, Fred bangga nganggo Easy Multi Display di balik konterna pikeun méréskeun gambar, video sareng cuaca langsung. 

Wareg ku Easy Multi Display, ayeuna, anjeunna hoyong mésér monitor anu kadua anu bakal dianggo pikeun nembongkeun tawaran khusus dina jandéla tokona pikeun narik perhatian anu ngaliwat.

Gampang Multi Display Anggur Cellar

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Anggur gudang di jero taneuh

Ningkatkeun pisibilitas botol anggur anjeun

Kalayan Gampang Multi Display, anjeun tiasa gancang nyorot botol pangsaéna pikeun narik para nasabah liwat gambar, pidéo sareng seueur deui!

Janten master kampanye pamasaran anjeun

Anjeun moal dipaksa pikeun nyungkeun jasa pamasaran éksternal pikeun nyiptakeun iklan anjeun. Kalayan Gampang Multi Display, anjeun tiasa gancang sareng gampang ngalih tina tampilan ka tampilan anu sanés! Teu pernah gampang ngontrol kampanye pamasaran anjeun nyalira!

Parangkat lunak anu diénggalan sacara rutin

Sapopoé, tim kami ngerjakeun parangkat lunak pikeun nawiskeun signage digital anu paling saé, anjeun henteu nyalira deui sabab kami ogé aya di dieu pikeun ngabantosan sareng naséhat anjeun salami panggunaan Easy Multi Display.

Gua 3

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol, Deutch dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur