Kabur Kaulinan

Ningkatkeun pangalaman pamuter ku Easy Multi Display

"Gampang Multi Display ngabantosan pikeun ningkatkeun pangalaman pamaén kabur kami!"


Presentasi perusahaan

Smart Escape Game mangrupikeun gim kabur kalayan 5 kamar kaulinan anu aya di Chambéry. Masing-masing kamar ieu unik, saleresna, carita masing-masing béda-béda!

Milarian sareng réréncangan anjeun kana pondok perangkap atanapi nganjang ka sél 404 pikeun nalungtik panyabutan anu ngaganggu. Sugan anjeun atos nampi kartu uleman anjeun pikeun pésta swasta di bumi pengusaha jegud? Pondokna, anjeun bakal ngartos yén seueur tantangan anu ngantosan anjeun dina Smart Escape Game of Chambéry tapi anjeun siap nampi tantangan ieu?

Perancis
Perancis

Naon konfigurasi na?

Perusahaan buruan kabur parantos milih 5 lisénsi Easy Multi Display dina raraga nembongkeun parangkat lunak dina masing-masing layar na anu aya di unggal rohangan buruan kabur!

Aranjeunna parantos nganggo Solusi Tanda Digital kami salami 5.5 taun.

kabur kaulinan 1 EMD


Naha anjeunna milih Easy Multi Display?

Smart Escape Game nganggo Easy Multi Display di masing-masing kamarna kanggo nampilkeun pitunjuk sareng pesen sanésna pikeun tim anu nyobian méréskeun rusiah kamar!

Kalayan hiji klik, aranjeunna ayeuna tiasa ngirim pesen ka tim-tim anu aya di ruang kabur.

Kabur Kaulinan 2 EMD
Kabur Kaulinan 3 EMD

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Kabur Kaulinan 4 EMD

Gampang Multi Display adaptasi kana setting anjeun

Ngeureunkeun adaptasi diri ka batur parangkat lunak digital signage sareng ngantep Easy Multi Display adaptasi kana konfigurasi anjeun! Kalayan parangkat lunak kami anjeun tiasa ningalikeun dugi ka 6 monitor sareng dugi ka 24 zona!

Ningkatkeun pangalaman pasién anjeun

Jantenkeun kahirupan pasién anjeun langkung gampil ku ningkatkeun kanyamanan nalika ngantosan. Pidéo pidéo, infografis sareng seueur deui!

Parangkat lunak anu diénggalan sacara rutin

Sapopoé, tim kami ngerjakeun parangkat lunak pikeun nawiskeun signage digital anu paling saé, anjeun henteu nyalira deui sabab kami ogé aya di dieu pikeun ngabantosan sareng naséhat anjeun salami panggunaan Easy Multi Display.

Kabur Kaulinan 5 EMD

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol, Deutch dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur