Rumah Sakit & jasa darurat

Gampang Multi Display ngabantuan dokter dina padamelan sadidinten!

"Kalayan Gampang Multi Display, urang tiasa ngadidik pasién nalika aranjeunna ngantosan dipariksa"


Presentasi perusahaan

Didamel di 2017, Rumah Sakit Angré University anu aya di Basisir Gading sareng langkung tepatna di kota Abidjan mangrupikeun salah sahiji palanggan mimiti kami!

Komplek anyar anu anyar ieu aya di pusat kota utama nagara dumasar kana kinerja dokterna. Janten, kapala departemen parantos kapilih pikeun pangalaman klinis anu hébat!

Dokter EMD
CHU_Abidjan_Digital_Signage_EMD
Cote d'ivoire EMD Digital Signage

Naon konfigurasi na?

Rumah sakit Angré milih konfigurasi tina 10 layar pikeun nyayogikeun sadayana rumah sakit!

Kami nyayogikeun aranjeunna 2 versi perusahaan tina Easy Multi Display pikeun ngagunakeun remote control sahingga ningkatkeun kanyamanan panggunaanana!

Kiwari, aranjeunna bagja pisan sareng solusi anu disayogikeun ku Easy Multi Display!

Rumah Sakit di Mali EMD


Naha anjeunna milih Easy Multi Display?

Alesanna saderhana pisan, kami ngan ukur anu henteu kedah sambungan internét pikeun jalan (sambunganna henteu sering dipercaya pisan di Pantai Gading) sareng kami ogé anu paling terjangkau di pasar.

Easy Multi Display sanggup ngalakukeun padamelan ieu kusabab ku parangkat lunak kami dimungkinkeun pikeun ningalikeun pidéo dina format MP4, gambar sareng seueur deui!

Tanda digital CHU Angre 3 EMD
Tanda digital CHU Angre 4 EMD

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Rumah Sakit EMD Mali

Gampang Multi Display adaptasi kana setting anjeun

Ngeureunkeun adaptasi diri ka batur parangkat lunak digital signage sareng ngantep Easy Multi Display adaptasi kana konfigurasi anjeun! Kalayan parangkat lunak kami anjeun tiasa ningalikeun dugi ka 6 monitor sareng dugi ka 24 zona!

Ningkatkeun pangalaman pasién anjeun

Jantenkeun kahirupan pasién anjeun langkung gampil ku ningkatkeun kanyamanan nalika ngantosan. Pidéo pidéo, infografis sareng seueur deui!

Parangkat lunak anu diénggalan sacara rutin

Sapopoé, tim kami ngerjakeun parangkat lunak pikeun nawiskeun signage digital anu paling saé, anjeun henteu nyalira deui sabab kami ogé aya di dieu pikeun ngabantosan sareng naséhat anjeun salami panggunaan Easy Multi Display.

Rumah Sakit EMD Mali

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol, Deutch dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur