Grup Farmasi & Farmasi

Grup apoték ogé percanten ka kami!

"Fungsi perencanaan Easy Multi Display ngamungkinkeun kuring ngarencanakeun tampilan sateuacanna!"


Presentasi perusahaan

Apoték Errobi mangrupikeun apoték anu aya di daérah Basque, di belah kidul-kulon Perancis. Apoték ieu nyayogikeun rencana anu saé salami sataun sareng masihan nasihat pribadi.

Apoték Errobi EMD
Perancis
Apoték Errobi EMD4


Naha anjeunna milih Easy Multi Display?

Sutradara grup dipikahoyong sadidinten nyorot poéna anu pangsaéna, anjeunna ogé hoyong anu gampang ngagunakeun parangkat lunak digital signage ngamungkinkeun anjeunna ngarencanakeun tampilan na sateuacanna.

Salaku tambahan, anjeunna ogé tiasa sacara gampil ngarobih tampilan na tina komputer sanés atanapi tina teleponna, kanyataanna, ku Google Slides, anjeunna tiasa ngarobih gambarna tanpa nganggo Easy Multi Display!

Apoték Errobi EMD3

Naon konfigurasi na?

Apoték ieu ngagaduhan 3 monitor, anu munggaran aya di lawang panto, monitor ieu dianggo pikeun dipajang langsung dina cuaca lokal, monitor anu kadua aya di tengah apoték sareng anu dipaké pikeun nyorot nguruskeun anu pangsaéna, tungtungna, anu terakhir aya di luhur konter sareng ngabantosan apotéker pikeun ngadidik konsumén ngalangkungan pidéo anu ngadidik.

Konfigurasi aktual apoték ieu nyaéta 3 monitor, 1 komputer "gaming", 3 kabel "HDMI" sareng 1 versi standar Easy Multi Display. Sadaya konfigurasi ieu biayana sakitar 1800 €.

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Apoték Errobi EMD2

3 vérsi pikeun nyugemakeun unggal jenis bisnis

Henteu janten masalah upami anjeun perusahaan anu gaduh 1 monitor atanapi 6 monitor, Easy Multi Display adaptasi kana sadaya konfigurasi!

Ngarobih tampilan anjeun tina telepon anjeun!

Easy Multi Display ngadukung Google Slides sareng ngantepkeun anjeun ngarobih tampilan anjeun langsung tina Google Slides dina telepon anjeun!

Parangkat lunak anu diénggalan sacara rutin

Sapopoé, tim kami ngerjakeun parangkat lunak pikeun nawiskeun signage digital anu paling saé, anjeun henteu nyalira deui sabab kami ogé aya di dieu pikeun ngabantosan sareng naséhat anjeun salami panggunaan Easy Multi Display.

Apoték Errobi EMD5

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol, Deutch dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur