Agénsi Tanah Saréal

Gampang Multi Display ogé dianggo ku agénsi perumahan!

"Hatur nuhun kana Multi Multi Display, palanggan kami tiasa ningali tawaran anu paling pikaresepeun kami!"


Presentasi perusahaan

Agénsi perumahan ieu perenahna di Lyon, di Perancis. Anjeunna hoyong perusahaan anu saé pikeun masang sistem signage digital énggal dina bisnis na janten anjeunna naros ka integrator lokal anu milih Easy Multi Display.

Dijual EMD
Perancis
Agénsi Perumahan EMD 2

Naha anjeunna milih Easy Multi Display?

Agénsi perumahan parantos parantos nganggo Easy Multi Display salami sababaraha bulan sareng sugema pisan! Mémang, tim téknis kami nambihan pilihan pikeun nambihan URL tina file téks anu dipénta ku agén real estate!

Tambihan ieu ngamungkinkeun pikeun nambihan tautan langsung sareng notepad, janten lembaga perumahan henteu kedah peryogi deui pikeun muka Easy Multi Display kanggo ngarobih tampilan na. Agénsi perumahan ngan kedah muka file téksna sareng ngarobih tautan di jero pikeun ngarobah tampilanana!

Keterlibatan urang dina kapuasan palanggan kami parantos narik perhatian ka manajer agénsi perumahan ieu. Kiwari, agénsi éta nganggo Easy Multi Display pikeun nunjukkeun sipatna dina jandéla.

Naon konfigurasi na?

Konfigurasi na diwangun ku layar hiji anu ditempatkeun dina jandéla na pikeun narik perhatian anu ngaliwat kana barang-barang perumahan anu dijual ku agénsi perumahan.

Janten pikeun tampilan ieu anjeunna ngagaleuh layar sareng mini komputer, kabel HDMI sareng versi "hiji layar" Easy Multi Display. Total biaya solusi na sakitar 500 €

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Agénsi Perumahan EMD 1

3 vérsi pikeun nyugemakeun unggal jenis bisnis

Henteu janten masalah upami anjeun perusahaan anu gaduh 1 monitor atanapi 6 monitor, Easy Multi Display adaptasi kana sadaya konfigurasi!

Ngarobih tampilan anjeun tina telepon anjeun!

Easy Multi Display ngadukung Google Slides sareng ngantepkeun anjeun ngarobih tampilan anjeun langsung tina Google Slides dina telepon anjeun!

Parangkat lunak anu diénggalan sacara rutin

Sapopoé, tim kami ngerjakeun parangkat lunak pikeun nawiskeun signage digital anu paling saé, anjeun henteu nyalira deui sabab kami ogé aya di dieu pikeun ngabantosan sareng naséhat anjeun salami panggunaan Easy Multi Display.

Agénsi perumahan EMD 2

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol, Deutch dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur