Toko Suku cadang Mobil

Toko suku cadang mobil di Ghana dipercaya Easy Multi Display!

"Gampang pisan pikeun nyorot produk dina monitor kuring ku Easy Multi Display!"


Presentasi perusahaan

Acton Motor Spares mangrupikeun perusahaan anu ngajual suku cadang mobil di Accra, Ghana, sutradara na nyaéta Abdul sareng toko na parantos ngagaduhan langkung ti 300 peringkat anu saé di Google! Ieu sababna unggal dinten seueur palanggan sumping di Acton Motor Spares pikeun mésér suku cadang mobil!

rating
Toko cadar motor Acton
Logo Acton Motor Spares

Naha anjeunna milih Easy Multi Display?

Abdul hoyong ngamajukeun suku cadang mobilna sapanjang gambar sareng pidéo promosi, janten, anjeunna nyungkeun Easy Multi Display mamatahan anjeunna ngeunaan solusi signage digital anu pangsaéna pikeun dipilih, janten kami nyarankeun anjeunna Easy Multi Display, anjeunna langsung yakin kana parangkat lunak urang sareng mutuskeun pikeun percanten ka kami!

Naon konfigurasi na?

Acton Motor Spares mangrupikeun perusahaan anu saé dilengkepan ku sabab warungna parantos ngagaduhan 10 monitor. Dina raraga mikeun kontén dina monitorna, Abdul mutuskeun mésér 2 komputer game anu bakal gampang ngatasi 10 monitor ieu, 10 kabel HDMI sareng 2 versi standar "Easy Multi Display" pikeun disiarkeun dina komputerna. Tungtungna, solusi lengkep na hargana ampir 3200 euro.

Suku cadang salaku solusi

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Acton1

Gampang Multi Display adaptasi kana setting anjeun

Ngeureunkeun adaptasi diri ka batur parangkat lunak digital signage sareng ngantep Easy Multi Display adaptasi kana konfigurasi anjeun! Kalayan parangkat lunak kami anjeun tiasa ningalikeun dugi ka 6 monitor sareng dugi ka 24 zona!

Janten master kampanye pamasaran anjeun

Anjeun moal dipaksa pikeun nyungkeun jasa pamasaran éksternal pikeun nyiptakeun iklan anjeun. Kalayan Gampang Multi Display, anjeun tiasa gancang sareng gampang ngalih tina tampilan ka tampilan anu sanés! Teu pernah gampang ngontrol kampanye pamasaran anjeun nyalira!

Parangkat lunak anu diénggalan sacara rutin

Sapopoé, tim kami ngerjakeun parangkat lunak pikeun nawiskeun signage digital anu paling saé, anjeun henteu nyalira deui sabab kami ogé aya di dieu pikeun ngabantosan sareng naséhat anjeun salami panggunaan Easy Multi Display.

acton2

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol, Deutch dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur