Kumaha Gampang Multi Display tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun visualisasi data anjeun?

Kami terang yén pangiriman inpormasi mangrupikeun prioritas mutlak pikeun perusahaan anu hoyong ningkatkeun kauntunganana gancang-gancang sareng dina jangka panjang. Nanging, penting pikeun ngagaduhan global visualisasi data dina raraga nganalisis éta kalayan bener. Janten dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun mimiti waleran ngeunaan kombinasi dasbor jeung signage digital

Dashboards

Anu mimiti, naon dasbor?

Dasbor mangrupikeun alat manajemén pikeun perusahaan anu tujuanana pikeun ngantisipasi épolusi pasar dimana perusahaan mekar sahingga manajer perusahaan tiasa nyandak kaputusan anu koheren numutkeun pasar. 

Dina istilah konkrit, dasbor mangrupikeun alat komunikasi internal anu ngamungkinkeun idéntifikasi masalah anu tiasa disanghareupan ku perusahaan dina waktos anu caket. Aya sababaraha jinis dashboard anu ngamungkinkeun perusahaan ngantisipasi parobihan:


- Dasbor operasional: gunana pikeun ngawaskeun rencana aksi jangka pondok;
- Dasbor anggaran: anu ngabandingkeun ramalan anggaran perusahaan, éta janten dasbor anu ditujukeun pikeun istilah sedeng;
- Dasbor strategis: alat anu museur kana strategi perusahaan sareng kusabab éta dina jangka panjang.

Dasbor bisnis4

Kumaha cara ngadamel dasbor?

Sakumaha anjeun tiasa tingali, visualisasi data penting pikeun tetep kalapa. Dina raraga nyiptakeun dasbor bisnis anjeun nyalira supados ngagaduhan anu langkung saé visualisasi data, penting pikeun nuturkeun sababaraha léngkah dasar pikeun kéngingkeun pesen anu leres pikeun jalma anu leres. Hayu urang tingali lima léngkah pikeun nyieun dasbor anjeun:

  1. Pikirkeun perkawis bidang kamajuan: mimitina penting pikeun proyek perusahaan anjeun ka hareup sareng ku sabab pikeun netepkeun tujuan;
    2. Jelas tangtukeun jalma anu tanggung jawab: anjeun teras kedah jelas nangtoskeun saha anu bakal tanggung jawab nganalisis data;
    3. Nangtukeun tujuan kinerja: salami léngkah ieu, perusahaan kedah ngembangkeun stratégi na;
    4. Pilih indikator kinerja: data naon anu diperyogikeun?
    5. Elaborasi tina dasbor: dina bentuk anu kedah ditampilkeun grafik sareng stats?

Tapi ieu henteu cekap, anjeun peryogi peralatan pikeun méréskeun dasbor anjeun pikeun ningkatkeun visualisasi data tina perusahaan anjeun!

Kumaha cara nyetél dasbor anjeun pikeun ngaoptimalkeun visualisasi data anjeun?

Pakakasna

Anjeun peryogi komputer, hiji atanapi sababaraha layar sareng tungtungna mangrupikeun parangkat lunak tunjuk digital anu kuat, dipercaya sareng gancang. Komputer gumantung kana jumlah layar anu anjeun gaduh atanapi anu anjeun maksadkeun pikeun nyiarkeun dasbor anjeun. Mémang, anjeun tiasa gaduh sababaraha layar tapi bakal meryogikeun sumber daya tambahan sahingga komputer anu langkung saé. Maka penting pikeun mikiran kabutuhan anjeun sateuacan nyiptakeun dasbor anjeun. Upami anjeun hoyong ngan ukur nganggo hiji layar, maka mini-pc tiasa ngalaksanakeun trik. Upami anjeun hoyong anggo antara layar 4 sareng 6, maka anjeun peryogi komputer anu langkung kuat kalayan colokan HDMI sakumaha anjeun gaduh tivi. Nanging, upami anjeun henteu kersa nanem modal teuing televise, maka masih aya solusi anu terjangkau pisan. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis perangkat kerasna, tong ragu taros Kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun! Upami anjeun langsung hoyong mésér perangkat keras janten anjeun kedah milarian halaman wéb sapertos primeabgb.com.

software nu

Naha anjeun badé nganggo 6 layar atanapi ngan ukur 1, Easy Multi Display bakalan trik sareng ngamungkinkeun perusahaan anjeun gaduh visualisasi data anu dioptimalkeun! Naha Easy Multi Display mangrupikeun "kedah gaduh" kanggo perusahaan anjeun? Kantun kusabab éta ngadukung dugi ka 6 layar sareng 24 sumber (4 sumber per layar). Ieu ngandung harti yén sanajan anjeun ngan ukur gaduh hiji layar, anjeun tiasa ningalikeun dugi ka 4 sumber média anu béda sapertos poto, lambaran Excel, video, parangkat lunak sareng seueur deui!


Salaku tambahan, Easy Multi Display ngagaduhan seueur fitur anu penting pikeun perusahaan mana waé anu hoyong nganggo dasbor. Kami nawiskeun anjeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun tampilan anjeun sateuacanna, pikeun masihan hak pikeun pangguna anjeun, ngagunakeun kendali jarak jauh pikeun ngatur dasbor anjeun ti jauh sareng seueur deui! Akhirna, Easy Multi Display mangrupikeun parangkat lunak digital signage anu paling lengkep tapi ogé anu paling murah di pasar. Tong ragu deui sareng unduh versi uji coba kami!

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Deui ka luhur