Kumaha cara ngagunakeun signage digital pikeun toko ubar anjeun?

perkenalan

Téknologi beuki penting dina kahirupan urang sareng éta normal! Mimiti, éta langkung saé sareng tiasa diaksés ku sadayana. Kadua, téknologi ngahémat seueur waktos, teu aya deui tulisan, teu aya poster iklan, digital!

Saeutik demi saeutik, usaha-usaha keur dirayu ku téknologi énggal ieu sareng kirang na jarang ningali tukang tembako, supermarket, dealer mobil atanapi toko ubar nganggo layar pikeun nyiarkeun inpormasi. Tapi naha? Kantun ningkatkeun pangalaman pelanggan.

Nanging, kusabab kurang inspirasi, janten sesah milari panggunaan pikeun signage digital tapi kamungkinan téknologi ieu ampir teu aya tungtungna (upami anjeun nganggo parangkat lunak anu pas!). Dina tulisan ieu, kami masihan anjeun sababaraha ide pikeun ngahijikeun signage digital dina anjeun toko ubar!


Layar dina jandéla toko anjeun

Anjeun hoyong narik panon pelanggan ka payun anjeun? Naon anu tiasa langkung saé tibatan nempatkeun layar dina jandéla anjeun pikeun narik panonna? Anjeunna bakal lirén sababaraha menit payuneun jandéla toko anjeun sareng ningali layar anjeun. Tapi naon anu kedah dipajang dina layar ieu? Anjeun tiasa ningalikeun cuaca hirup di kota anjeun pikeun nginpokeun prospek anjeun ngeunaan cuaca dinten sareng saminggu.

Sorotan produk anjeun ku nunjukkeun promosi apoték anjeun ayeuna pikeun ngahudangkeun kapanasaran pelanggan. Sakali di lebet, nasabah bakal tiasa nyaritakeun ngeunaan promosi anu anjeunna tingali dina jandéla.

Anjeun tiasa ogé mésér saluran warta TV pikeun ngajaga konsumén anjeun tetep anyar sareng berita di nagara anjeun. Gampang Multi tampilan, salaku conto, ngamungkinkeun anjeun nembongkeun pidéo YouTube atanapi saluran TV langsung.

Layar jandela toko obat

Layar jandela toko obat


Layar di tengah toko obat anjeun.

Palanggan anjeun aya di jero toko obat anjeun, anjeun leres-leres sibuk sabab anjeun ngagaduhan seueur nasabah sareng ku sabab éta, anjeun henteu tiasa ngabantosan pelanggan anjeun. Naha henteu ditampilkeun dina salah sahiji layar anjeun di tengah toko obat anjeun sababaraha inpormasi ngeunaan produk anjeun anu dijual? Sapertos bagian vitamin atanapi barang sanés?

Salaku tambahan pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan anjeun, anjeun bakal ngahémat waktos anu cekap sareng tiasa fokus kana pancén anu sanés. Sakali palanggan parantos ningali promosi dina salah sahiji layar anjeun, anjeunna bakal langsung sumping ka anjeun kanggo mésérna.

Anjeun ogé tiasa nempatkeun layar anu bakal nembongkeun kaméra panjagaan anjeun pikeun ngahalangan sagala maling di toko obat anjeun. Sababaraha toko parantos milih sistem ieu anu tiasa dianggo kalayan saé.

Layar signage digital jero rohangan

Layar signage digital jero rohangan


Layar handapeun konter

Urang terang yén maling tiasa janten masalah nyata pikeun apotéker. Kami ogé terang yén sababaraha apotéker hoyong tetep bijaksana ngeunaan sistem panjagaanna. Janten naha henteu nampilkeun layar dina konter anjeun ngamungkinkeun anjeun ningali sadaya kaméra panjagaan anjeun langsung sareng sakaligus? Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun salawasna ningali naon anu lumangsung di toko ubar anjeun.


Layar di luhur konter

Kami parantos ningali kagunaan layar dina jandéla, di tengah apoték anjeun atanapi handapeun konter tapi kumaha upami layar di luhur konter anjeun?

Nembe, dunya parantos adaptasi sareng krisis kaséhatan anu disanghareupan. Janten, urang ningali beuki seueur sistem "tikét" di lawang toko toko obat atanapi toko sanésna pikeun nyingkahan akumulasi jalma di loket. Ti saprak ayeuna, anjeun nyandak tikét nalika anjeun lebet ka toko, teras anjeun milari barang anjeun sareng sakali anjeun dipanggil anjeun angkat ka kasir kanggo mayar. Bayangkeun upami unggal palanggan énggal kedah ditampi ku apotéker? Éta bakal pikareueuseun pikeun aranjeunna, janten naha henteu nempatkeun layar di luhur konter anjeun pikeun nembongkeun jumlah tikét konsumén? 

Téhnik ieu langkung seueur dianggo sareng parantos ngabuktikeun épéktipitasna naha anjeun henteu nganggo éta?


kacindekan

Ieu sababaraha ideu anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngatur sistem signage digital anjeun di apoték tapi anjeun jelas tiasa ngalakukeun anu anjeun pikahoyong sabab kemungkinan ampir teu aya watesna sareng anjeun tiasa adaptasi tampilan anjeun ka kabutuhan. Kusabab salian ti praktis pikeun palanggan anjeun, signage digital ogé mangpaat pikeun anjeun sareng bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang!


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!


Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba gratis kami.


Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Deui ka luhur