Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha Cara Nampilkeun sababaraha video hiji-hiji?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Tangtosna anjeun tiasa ningalikeun hiji, dua, tilu atanapi sapuluh pidéo sakaligus ku Easy Multi Display! Aya dua cara anu béda pikeun ngalakukeun ieu. Hayu urang tingali kumaha ngalakukeunana!

Métode munggaran

Anjeun hoyong nunjukkeun pidéo anu aya dina salah sahiji folder anjeun? Teras di "media"pencét dina"map". Pidéo anjeun bakal silih muterkeun sareng saatos sadaya pidéo diputar, pidéo munggaran bakal diputar deui.

Gampang menu Multi Display folder

Gampang menu Multi Display folder

Métode kadua

Metodeu anu kadua bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ningalikeun sababaraha pidéo hiji-hiji demi hiji nganggo layanan streaming sapertos YouTube, Vimeo or Dailymotion. Sapertos dina metodeu anu munggaran, pidéo anjeun bakal muter hiji-hiji sareng saatos sadaya pidéo diputar, pidéo munggaran bakal diputar deui.

Tembongkeun sababaraha pidéo dina Easy Multi Display

Tembongkeun sababaraha pidéo dina Easy Multi Display


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba gratis kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur