Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha kuring Nampilkeun promosi?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

perkenalan

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nembongkeun promosi anjeun dina perangkat lunak Easy Multi Display kami. Kami ngajelaskeun sababaraha cara pikeun ngalakukeun éta.

Ngagunakeun Google Slides

Anjeun tiasa nganggo Google slides (lembar,docs,bentuk) pikeun nembongkeun promosi anjeun dina parangkat lunak.

  1. Ngadamel iklan dina Google Slide;
  2. Salin / témpél URL anu disayogikeun dina Easy Multi Display;
  3. EMD mésér slide anjeun sacara real waktos;
  4. Perbarui slide anjeun tina komputer atanapi ponsel anjeun.
Google Slides dina Easy Multi Display

Google Slides dina Easy Multi Display

Tembongkeun halaman kuring

Anjeun ogé tiasa ningalikeun halaman wéb anjeun pikeun nyorot promosi anjeun!

  1. Pilih URL halaman wéb anjeun;
  2. Salin / témpél URL dina Easy Multi Display;
  3. Konpigurasikeun tampilan anu anjeun hoyong gaduh;
Situs wéb dina Easy Multi Display

Situs wéb dina Easy Multi Display

Tembongkeun gambar sareng pidéo

Ngadamel poto promosi anjeun atanapi pidéo atanapi naroskeun jasa kreatif anu bakal nyiptakeun gambar pikeun anjeun. Mangga tingali tulisan kami "Dimana pikeun Milarian Gambar sareng Pidéo gratis"kanggo inpormasi lengkep.

Ku Easy Multi Display, anjeun bakal tiasa ningalikeun hiji atanapi langkung file, tingali ogé tulisan kami "Naha kuring tiasa ningalikeun sababaraha video hiji-hiji?"kanggo diajar langkung seueur.

Medias dina Easy Multi Display

Medias dina Easy Multi Display

Pidangkeun pidéo YouTube

Anjeun tiasa ogé nembongkeun pidéo promosi langsung tina YouTube atanapi situs pidéo online sanés. Kanggo inpormasi lengkep, punten baca tulisan ieu "Naha kuring tiasa ningalikeun sababaraha video hiji-hiji?"Jeung"Kumaha Pidangkeun Youtube, Vimeo sareng Dailymotion Video?"

Streaming video dina Easy Multi Display

Streaming video dina Easy Multi Display


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba gratis kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur