Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha Nampilkeun pesen téks?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Nampilkeun téks gratis dina hiji atanapi sababaraha média sakaligus henteu kantos langkung gampang tibatan ku Easy Multi Display! Kami ngajelaskeun anjeun kumaha gampang ngonpigurasikeun EMD pikeun nembongkeun pesen anjeun!

Kumaha?

Anjeun tiasa ningalikeun téks gratis dina Easy Multi Display ku ngan saukur ngaklik ikon ngawangun bel dina bilah alat parangkat lunak. Teras jandela énggal pikeun konfigurasi pesen téks bakal kabuka.

Gampang toolbar Multi Display

Gampang toolbar Multi Display

Jandéla konfigurasi

Konfigurasi pesen téks ngagaduhan dua bagian anu bakal urang tingali babarengan.

Pesen anjeun: ieu dimana sadaya pesen anu tos ditangtoskeun anjeun bakal muncul (sapertos didamel sateuacanna). Ieu ogé didieu dimana anjeun bakal nambihan sareng ngahapus pesen anjeun. Dina bagian ieu anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarobih desain pesen anjeun. Parangkat lunak urang bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih arah pesen, ukuran, warna, font jsb.

mamerkeun: Ieu dimana anjeun bakal milih pesen naon pikeun ditampilkeun sareng dina layar mana.

Jandéla konfigurasi pesen téks

Jandéla konfigurasi pesen téks


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur