Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha Nampilkeun gambar anu sami di sababaraha toko?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Tangtosna! Kalayan Gampang Multi Display anjeun tiasa sacara gampil ningalikeun gambar anu sami di sababaraha toko! Kami nawiskeun anjeun tutorial anu gancang sareng saderhana pikeun ngatur folder anjeun. Kusabab awan mangrupikeun layanan online, anjeun kedah ati-ati sareng milih jasa anu serius. Dihandap ieu, kami ngajukeun anjeun tilu perusahaan hosting paling terkenal di pasar.

Kumaha...

hambalan 1

Dina conto ieu, urang bakal nganggo OneDrive tapi anjeun tiasa nganggo jasa awan anu sanés sapertos Google Drive or Dropbox.

Siapkeun arsitéktur folder anu sami dina OneDrive (atanapi perusahaan cloud hosting sanés) pikeun sadaya bisnis anjeun.

Apoték Biarritz

Apoték Biarritz

Apoték Guethary

Farmasi Guéthary

Apoték dina OneDrive

Apoték dina OneDrive

hambalan 2

Teras, pasihan nami anu sami kana file anu anjeun badé anggo di toko anjeun. Di dieu, kami namina gambar kami "Welcome_pharmacie". Salin gambar ieu kana dua folder anjeun.

Apoték wilujeng sumping

Apoték wilujeng sumping

Apoték DropBox

Apoték DropBox

hambalan 3

Upami anjeun hoyong ngarobih gambar & video kalayan gancang ngalangkungan hapé atanapi PC anjeun, ganti gambar anu lami nganggo gambar anu énggal bari tetep nami file na. Anjeun moal kedah ngadamel parobihan dina Easy Multi Dislay, gambar énggal bakal ditampilkeun sacara otomatis.

Wilujeng sumping apoték Biarritz

Wilujeng sumping apoték Biarritz

Wilujeng sumping apoték Guethary

Wilujeng sumping apoték Guethary


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur