Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha Nampilkeun file Powerpoint anjeun?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Kumaha carana nunjukkeun Payil PowerPoint anjeun dina Tampilan Multi Gampang?

Anjeun hoyong terang kumaha nembongkeun file powerPoint anjeun dina Easy Multi Display? Janten anjeun dina tempat anu leres!

Anjeun tiasa nganggo modeu Parangkat Lunak pikeun Powerpoint tapi umumna kami mamatahan palanggan kami pikeun milih ékspor video tayangan slaid Powerpoint na nalika mungkin. 

Naha?

-Puter powerpoint proprietary sareng ngamungkinkeun interaksi sakedik pisan, contona anjeun henteu tiasa muka 2 powerpoints dina waktos anu sami atanapi mustahil masihan parameter sapertos lebar jangkungna xy dina laleur éta layar pinuh atanapi layar pinuh ...

-Anjeun peryogi lisénsi kantor dina pamuter pc ogé ...
 
Kalayan presentasi anjeun dirobih kana pidéo anjeun tiasa ningalikeun tina 1 dugi ka 24 presentasi dina layar anjeun dina EMD, upami pidéo anjeun aya dina zona anjeun tiasa mencét éta sareng éta bakal ditayangkeun dina layar lengkep, pencét deui teras éta bakal direlokasi di na zona sareng anjeun ogé tiasa ngareureuhkeun presentasi anjeun.

Naha ngarobah presentasi anjeun kana pidéo?

Upami anjeun hoyong nawiskeun pérsi kasatiaan tinggi tina presentasi anjeun ka kolega atanapi klien anjeun (salaku kantétan email, ngalangkungan publikasi wéb atanapi dina CD atanapi DVD), anjeun tiasa ngarékam sareng maénkeun éta salaku pidéo.
Anjeun tiasa nyimpen presentasi anjeun salaku file video MPEG-4 (.MP4) atanapi .wmv. Duanana format anu seueur didukung sareng tiasa dianggo pikeun webcasting.

Ieu sababaraha tips pikeun diinget nalika ngarékam presentasi anjeun salaku pidéo

Anjeun tiasa ngarekam sareng waktos narasi sora sareng gerakan laser pointer dina pidéo anjeun, anjeun ogé tiasa ngendalikeun ukuran file média sareng kualitas pidéo anjeun sareng anjeun tiasa ngalebetkeun animasi sareng transisi dina pilem anjeun.
Pemirsa anjeun tiasa nonton presentasi éta tanpa kedah masang PowerPoint dina komputerna.

Upami presentasi anjeun ngandung video anu dilebetkeun, pidéo bakal leres diputer tanpa anjeun kedah parios.
Gumantung kana eusi presentasi anjeun, nyieun pidéo tiasa nyandak waktos. Presentasi sareng presentasi anu langkung lami kalayan animasi, transisi sareng eusi multimédia bakal langkung lami ngadamel. Untungna, anjeun tiasa neraskeun nganggo PowerPoint nalika pidéo na didamel.

Kumaha ngarobih file PowerPoint anjeun kana pidéo

Dina alinea ieu, urang bakal ngajelaskeun ka anjeun kumaha ngarobih file PowerPoint anjeun kana pidéo.

prosésna

Tina menu File, pilih Simpen pikeun mastikeun yén karya anjeun ayeuna disimpen dina format presentasi PowerPoint (.pptx).

Pencét File> Ékspor> Nyiptakeun Pidéo. Atanapi, dina tab Rékam Pita, klik Ékspor ka Pidéo).

Dina kotak drop-down anu munggaran dina judul Buat Video, pilih kualitas video anu dipikahoyong, nyaéta résolusi tina pidéo anu parantos réngsé. (Anjeun panginten tiasa nyobian sababaraha pilihan anu aya pikeun nangtoskeun mana anu pas pikeun kabutuhan anjeun).

Pilihan anu béda

pilihan

resolusi

Pikeun ditingali dina

Ultra HD (4 Ko) *

3840 x 2160, ukuran file pangluhurna

Monitor ageung

HD lengkep (1080p)

1920 x 1080, ukuran file pangageungna

Layar komputer sareng HD

HD (720p)

1 280 x 720, ukuran file sedeng

Internét sareng DVD

Standar (480p)

852 x 480, ukuran file paling handap

alat-alat portabel

* Pilihan Ultra HD (4k) ngan sayogi upami anjeun nganggo Windows 10.

Kotak turun-handap kadua handapeun Judul Pidéo video nunjukkeun naha presentasi anjeun kalebet cariosan sareng waktos. (Anjeun tiasa ngaktipkeun / nganonaktipkeun setélan ieu upami anjeun hoyong).

Upami anjeun teu acan nyatet cariosan waktos, standar nyaéta Ulah nganggo waktos sareng cariosan anu dirékam.

Sacara standar, waktos anu dianggo dina unggal slide nyaéta 5 detik. Anjeun tiasa ngarobih waktos ieu dina Detik pikeun dibébaskeun dina unggal daérah slide. Di belah katuhu kotak, klik panah ka luhur pikeun ningkatkeun waktos atanapi panah ka handap pikeun ngirangan waktos.

Upami anjeun parantos nyatet cariosan waktos, nilai standar nyaéta Gunakeun waktos sareng cariosan anu dirékam.

Pencét Nyiptakeun Pidéo

Dina kotak Ngaran koropak, lebetkeun nami file pikeun pidéo éta, kotektak kana folder anu anjeun badé simpen file, teras pencét Simpen.

Dina kotak Type, pilih MPEG-4 Video atanapi Windows Media Video.

Anjeun tiasa nuturkeun kamajuan pembuatan video dina palang status di handapeun layar anjeun. Prosés nyiptakeun pidéo tiasa nyandak sababaraha jam gumantung kana panjang pidéo sareng pajeulitna presentasi.

Konfigurasi parantos réngsé!

Tip: Upami pidéo panjang, anjeun tiasa nyetél kanggo didamel énjingna. Ku cara kieu éta bakal siap pikeun énjing.

Pikeun muterkeun pidéo anu nembé didamel, arahkeun ka lokasi folder anu ditunjuk teras pencét dua kali dina file ieu.

Dupi anjeun masih gaduh patarosan?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba gratis kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Gampang Multi Témbok logo

Deui ka luhur