Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha cara nganggo 2 layar dina WIN10?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Tulisan ieu bakal ngajelaskeun ka anjeun kumaha ngagunakeun 2 layar dina windows 10. upami anjeun masih ngagaduhan masalah sareng layar anjeun, parangkat lunak kami atanapi anu sanés signage digital jejer asa bébas taros Kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun.

1. sarat sistem

Mimiti, anjeun kedah terang naon fitur sistem anjeun sabab éta bakal robih numutkeun jumlah layar anu anjeun hoyong tampilkeun sacara saderhana. Hiji layar moal meryogikeun konfigurasi anu sami sareng genep layar. Janten upami anjeun badé nganggo 2 layar dina windows 10, anjeun kedah gaduh setelan ieu:

Sistem operasi: Meunang 7 64-saeutik / Menang 8.1 64-bit / Menang 10 64-saeutik 
processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Kartu Grafik: NVIDIA GTX 1050 / Radeon RX 550
Disk drive: SSD 240 GB

Punten perhatoskeun yén konfigurasi ieu tiasa dianggo tina hiji dugi ka tilu layar. upami anjeun hoyong nunjukkeun langkung ti tilu layar, anjeun kedah ningkatkeun konfigurasi anjeun.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis sistem pikeun ngagunakeun Easy Multi Display, parios tulisan ieu: "Syarat System".

2. Pilih layar anjeun

Sakali anjeun terang upami konfigurasi anjeun cekap pikeun nanganan Gampang Multi tampilan sareng dua layar anjeun, maka, anjeun kedah milih pilihan dua layar dina Easy Multi Display. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan ukur kedah milih pilihan "2 display" dina layar wilujeng sumping parangkat lunak.

Ku jalan kitu, anjeun tiasa milih sababaraha layar anu sanés, anjeun ngan ukur kedah mastikeun upami konfigurasi anjeun cekap saé.

Jumlah layar dina Easy Multi Display

Jumlah layar dina Easy Multi Display

3. Pilih zona anjeun

Sateuacanna, anjeun milih jumlah layar anu anjeun badé anggo pikeun nembongkeun médios anjeun. Ayeuna, anjeun kedah milih zona. Dina Easy Multi Display, anjeun tiasa ngabagi unggal layar janten 1, 2, 3 atanapi 4 zona pikeun mintonkeun sababaraha médiana sakaligus. Nuju anjeun sareng kabutuhan, upami anjeun nyumponan sarat sistem minimal anjeun moal ngagaduhan masalah.

Jumlah zona dina Easy Multi Display

Jumlah zona dina Easy Multi Display

4. Pilih médios anjeun

Tungtungna, pikeun mintonkeun médias, anjeun kedah milih ... médias! Kalayan Gampang Multi DIsplay anjeun tiasa ningalikeun seueur jinis file sapertos gambar (JPG, PNG, GIF ...), video (MP4, AVI, MOV ...), PowerPoint sareng Google Slides file atanapi bahkan parangkat lunak sapertos Microsoft Words atanapi Mircrosoft Excel ! Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kumaha nunjukkeun parangkat lunak, anjeun tiasa parios tulisan ieu "Kumaha nembongkeun Payil PowerPoint anjeun"Atawa"Kumaha nembongkeun file excel kuring". Dua tulisan ieu aya hubunganana sareng dua parangkat lunak Microsoft tapi ieu tiasa dianggo sareng sadaya parangkat lunak.

Dina conto di handap ieu, kami milih pikeun ngabagi layar munggaran dina 4 zona sareng kami milih pikeun nembongkeun 4 halaman wéb (1 zona, 1 halaman wéb). Anjeun kedah ngulang manipulasi ieu pikeun sadaya layar anjeun. Teras, anjeun bakal tiasa ningalikeun! Gampang henteu? Upami anjeun resep parangkat lunak kami, anjeun tiasa cobian gratis!

Média Multi Display Gampang

Gampang Multi Display medias


Deui ka luhur