Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Kumaha Masang Gampang Multi Tampilan

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Upami anjeun hoyong terang kumaha carana masang Easy Multi Display turutan pitunjuk ieu pikeun ngamimitian nganggo Easy Multi Display ...

Catetan: Pikeun masang sareng ngaluncurkeun Easy Multi Display anjeun badé kedah unduh parangkat lunak. Pikeun pitunjuk ngeunaan cara ngundeur parangkat lunak, tingali artikel dukungan anu judulna Kumaha Ngundeur EMD dina Ngamimitian.

hambalan 1

File EMDSetup1

Dina Windows, buka jandela File Explorer teras arahkeun ka file anu diunduh.

Pencét dua kali dina file EMDSetup.exe pikeun ngamimitian pamasangan.

Windows bakal nunjukkeun pituduh anu naros ka anjeun: â € œ Naha anjeun kéngingkeun aplikasi ieu ngalaksanakeun perobahan ka alat anjeun?  € Klik Sumuhun.

hambalan 2

Lokasi Tujuan

Jandéla instalasi teras bakal némbongan. Pilih lokasi pamasangan anu dipikahoyong. Kami ngarékoméndasikeun ninggalkeun lokasi standar. Pencét Teras.

hambalan 3

Mimitian Folder Menu

Pilih lokasi Start Menu Folder pikeun program anu dipasang. Kami nyarankeun yén ninggalkeun ieu salaku setélan standar, teras klik Teras.

hambalan 4

Pariksa Masang

Tingali lokasi Instalasi sareng Start Menu Folder, teras pencét Masang. Gampang Multi Tampilan baris dimimitian pamasangan.

hambalan 5

VLC Basa

Jandéla anyar bakal muncul, nyungkeun anjeun milih basa pikeun masang VLC Media Player. Pilih basa anjeun teras pencét OK

hambalan 6

VLC Setup

VLC Media Player Setup teras bakal diluncurkeun. Pencét Teras.

hambalan 7

Lisensi VLC

Klik Teras pikeun satuju kana Perjangjian Lisensi.

hambalan 8

Komponén VLC

Ninggalkeun setélan komponén standar sareng klik Teras.

hambalan 9

Pasang Lokasi VLC

Pilih lokasi pamasangan kanggo VLC Media Player, teras klik Masang.

Ngantosan instalasi janten lengkep, teras pencét Finish.

hambalan 10

EMD Rengse

Teras uih deui kana Easy Multi Display Setup Wizard teras pencét Finish.

Anjeun ayeuna parantos hasil dipasang Gampang Multi Display!


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur