Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Syarat System

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Pikeun ngamimitian nganggo Easy Multi Display, anjeun kedah mastikeun yén pakakas anjeun parantos leres-leres disetél sareng éta minuhan sarat sistem minimum. Turutan pituduh ieu di handap pikeun mastikeun anjeun ngonpigurasi komputer leres. Kanggo nguntungkeun tina Easy Multi Display, kami nyarankeun konfigurasi ieu.

  • Komputer desktop anu ngajalankeun Windows 10.
  • Kibor sareng beurit.
  • Kartu grafik anu tiasa nyambungkeun sababaraha tampilan. *

* Tingali tulisan dukungan kami ngeunaan kartu grafis anu dianggo Ieuh.

DIRI KOMPUTUK pikeun PC

Konfigurasi Minimum

Tina 1 ka 3 Potret layar

Sistem operasi: Meunang 7 64-saeutik / Menang 8.1 64-bit / Menang 10 64-saeutik 
processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Kartu Grafik: NVIDIA GTX 1050 / Radeon RX 550
Disk drive: SSD 240 GB

Konfigurasi Disarankeun

Tina 4 ka 5 Potret layar

Sistem operasi: Windows 10 64-saeutik

processor: Intel Core i5-9600K 4,6 GHz / AMD Ryzen 7 1800X 4GHz

Ram: 16 GB
Kartu Grafik: Nvidia GTX 1660 / AMD Radeon RX 580
Disk drive: SSD 480 GB

Konfigurasi canggih

Kalayan 6 layar

Sistem operasi: Windows 10 64-saeutik 
processor: 
Intel Core i7-9700K 4,9 GHz / AMD Ryzen 7 3800X 4,5GHz 
Ram:
32 GB
Kartu Grafik:
Nvidia RTX 1660 / AMD RX VEGA
Disk drive: 
SSD 480 GB

FAQ urang

Dupi abdi tiasa nganggo laptop?


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur