Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Naon Kartu Grafik Anu Abdi Peryogikeun?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Anjeun tiasa nganggo kartu grafis anu anjeun pikahoyong, tapi kedahna tiasa ngadukung nomer tampilan anu anjeun badé sambungkeun. Easy Multi Display bakal ngadukung dugi ka 6 tampilan unik. *

* Tingali di handap pikeun inpormasi salajengna ngeunaan solusi perusahaan kami pikeun leuwih ti 6 pidangan.

Konfigurasi Minimum

Tina 1 ka 3 Potret layar

Nvidia GeForce GTX 1050


OR

AMD Radeon RX 550

Konfigurasi Disarankeun

Langkung ti 3 Potret layar

Nvidia GeForce GTX 1060


OR

AMD Radeon RX 580

Konfigurasi canggih

Kalayan 6 layar

Nvidia GeForce RTX 1660


OR

AMD Radeon RX VEGA

Saran KARTU KARTU

video Kaluaran

liang hawa

Langkung ti 6 layar


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami.

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Deui ka luhur