Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Naon Ari waragad Pangropéa?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Naon waé Perjangjian Pangropéa Software?

Perjangjian pangropéa software mangrupikeun perjanjian umum anu aya dina industri software. Ieu mangrupikeun perjanjian antara para nasabah sareng perusahaan parangkat lunak anu ngajamin panggunaan neraskeun perangkat lunak dina dua tungtung. Ieu ngandung harti yén panyadia perangkat lunak satuju pikeun ngajantenkeun sareng ngomean parangkat lunak saéngga tetep beroperasi sacara épéktina sareng éta aya hubungan sareng kamajuan téknologi sareng masalah kaamanan. Salaku customer anjeun asup perjanjian pangropéa pikeun mastikeun yén anjeun meunang aksés kana apdet éta saatos dileupaskeun. 

Salaku conto, sapertos mobil anjeun butuh jasa unggal taun, panginten robih minyak atanapi alignment ban. Parangkat lunak ogé peryogi perbaikan anu sami pikeun mastikeun pagelaran optimal, sabab dunya téknologi gancang ganti.

Naon perjanjian Pangropéa EMD

Urang nawiskeun unggal para palanggan kasempetan pikeun investasi dina perjanjian pangropéa pikeun Easy Multi Display. Upami anjeun milih milih, anjeun bakal dieusi biaya rata 20% tina biaya software, dumasar taunan. 

Milih dina masihan anjeun sababaraha kaunggulan tambihan:

  • Maka yakin yén sakumaha kamajuan téknologi, ogé EMD Software. 
  • Nalika para nasabah anu sanés nyuhunkeun kustomisasi ka EMD, anjeun ogé bakal nampi aksés kana fitur tambahan ieu, sapertos panyambungna jinis data anyar.

Kumaha upami abdi henteu ngadaptarkeun Perjangjian Pangropéa?

Henteu masalah! Anjeun tiasa neruskeun ngagunakeun Easy Multi Display sareng versi ayeuna anjeun bakal diteruskeun sakumaha anu sapertos. Nanging, anjeun moal kéngingkeun aksés kana fitur tambahan anu tiasa dimekarkeun atanapi ditambihkeun kana perangkat lunak sapanjang taun. Fitur sapertos pangabisa tiasa ngagunakeun sababaraha sumber data pikeun pidangan anjeun. 

Pikeun meunang aksés ka fitur-fitur ieu anjeun kedah mayar waragad pamutahiran software anu tiasa langkung ti 20% pangropéa anjeun parantos mayar sapanjang taun. 


Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami. Pikeun nyugemakeun unggal perusahaan (ti alit dugi ka hiji anu panggedéna), kami nyiptakeun tilu vérsi Easy Multi Display. Versi munggaran (Hiji Layar) parangkat lunak kami hargana 149 $, anu kadua (Standar) anu mangrupikeun pilihan pilihan anu paling populér 499 $ sareng tungtungna versi "Perusahaan" anu hargana 899 $. Tong ragu-ragu mariksa pilihan kami atanapi ngahubungi kami pikeun ngagaduhan inpormasi langkung lengkep!

Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur