Kumaha Urang Bisa Ngabantosan?

Naon TV Naon Anu Tiasa Ku Nganggo EMD?

Anjeun aya didieu:
← Sadaya Topik

Ngagaduhan layar anu leres penting pisan pikeun épéktipitas tampilan anjeun jadi patarosan na jenis TV naon anu kuring tiasa nganggo nganggo EMD?

Kami parantos nempatkeun sirah kami sareng sasarengan sababaraha patarosan pikeun nyarios diri ku anjeun sateuacan milih layar tampilan anjeun.

Patarosan

1. Naon anggaran anjeun?

Upami anjeun utamina nyandak kaputusan dumasar kana harga, maka terang anggaran anjeun saatos sateuacan ngamimitian supados anjeun terang naon anu anjeun mampu sareng henteu runtah waktos ningalian pilihan anu sanés dina kisaran harga.

2. Naon tujuan pintonan anjeun?

Jalma nganggo tampilan kusabab sababaraha alesan anu béda, sababaraha pamilik usaha leutik ningalikeun ménu dina layar leutik di jero restoran, ku sabab TV merk generik anu berpatutan tiasa saleresna, sedengkeun klien anu langkung ageung nganggo layar ieu salaku rohangan pariwara upmarket dina windows shop na. sahingga aranjeunna milarian layar katingal langkung profésional kalayan garis garing sareng bevel minimal. Kumaha cara anjeun ngagunakeun tampilan anjeun?

3. Sabaraha layar bakal dianggo?

Naha anjeun bakal ngajalankeun tampilan anjeun 24/7, atanapi ngan ukur sababaraha jam per dinten? Nalika milih layar anjeun, pastikeun pikeun naroskeun ka asistén ritel anjeun ngeunaan umur hirupna. Sacara tradisional layar LCD gaduh jangka panjang umur panjang batan layar plasma, cek ogé ku pangecér tampilan anjeun pikeun mendakan kamajuan téknologi anu pangahirna.

4. Naon komposisi fisik anu ditampilkeun ku anjeun?

Naha anjeun milari format bentang tradisional, atanapi anjeun langkung resep orientasi potret kanggo layar anjeun?
Sakumaha seueur témbok atanapi lantai anu anjeun diperyogikeun pikeun pidangan anjeun?

Ieu bakal nginpokeun ka ukuran maksimum layar anu tiasa anjeun mertimbangkeun. Upami anjeun nuju ngarencanakeun nempatkeun sababaraha layar babarengan, anggap teuing ukuran bezel layar.

Pamisahan antara layar

5. Jenis naon waé anu anjeun butuhkeun?

Naha anjeun peryogi kasus tampilan, atanapi unit hiburan? Panginten anjeun peryogi pinding témbok, atanapi proyektor sareng layar proyektor?

6. Naon anu dipilari ku anjeun?

Aya seueur pilihan béda dina dunya modél tampilan.

  • Hiji TV klasik, sakitar 250 cd / m²
  • Layar tampilan dinamis tina 300 cd / m² ka 4000 cd / m² kalayan perlakuan anti-cerminan anu langkung saé.
  • Jawaban anjeun ka patarosan di luhur bakal ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun pilihan médium pamungkas.

    Merek anu paling dikenal dina bidang signage digital nyaéta LG, Samsung sareng NEC.
    Layar khususna ngajamin tingkat gagalna rendah.

    Anjeun tiasa nganggo layar TV umum di jero ruangan kalayan cahya anu saé, tapi sadar yén aranjeunna moal ngahasilkeun hasil anu sami atanapi reliabilitas salaku pidangan gambar digital profésional.

    Upami anjeun henteu yakin naon jinis layar anu anjeun peryogikeun, teras tepok 
    sareng hayu urang pituduh anjeun ngalangkungan sababaraha skéma anu mungkin.


    Naha anjeun masih ngagaduhan masalah?

    Upami anjeun masih gaduh patarosan atanapi masalah dina tampilan atanapi setting anjeun, tong ragu-ragu didatangan kami FAQ, unduh urang Buku pituduh atanapi ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng kami bakal senang ngadangukeun pendapat anjeun!

    Unduh parangkat lunak urang

    Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba kami.

    Sababaraha tulisan anu kami resep sareng anjeun bakal resep!

    Gampang Multi Display Logo

    Logo tina Easy Multi Display

    Deui ka luhur