wartos

Tetep up to date ngeunaan naon anu énggal

24 / 07 / 21

Nambahkeun kasaluyuan sareng solusi XpertEye (amaxperteye.com)

Nambihan uji coba Beelink pc pangénggalna ngadukung opat tampilan (beelink.com)

Tetep bug minor.


13 / 07 / 21

Nambahkeun kadali jauh anu cocog sareng Android.

Nambihan versi Spanyol tina Easy Multi Display.

Nambihan versi Spanyol ngeunaan panduan pangguna.

Nambihan halaman "Kasus Pelanggan" dina halaman wéb.

Tetep bug minor.


20 / 06 / 21

Nambahkeun fungsi "Dashboard Manager" (kalayan PowerBI & MicroStrategi).

Tetep bug minor.


15 / 05 / 21

Nambihan versi Cina tina Easy Multi Display.

Nambihan versi Cina tina pituduh pangguna.

Tetep bug minor.


03 / 05 / 21

Nambahkeun ikon héjo atanapi biru gumantung kana média anjeun.

Nambihan pérsi Inggris ngeunaan pituduh pangguna.

Nambihan halaman "Galeri" dina halaman wéb.

Tetep bug minor.


25 / 04 / 21

Nambahkeun fungsi "Multi-User".

Tetep bug minor.


05 / 03 / 21

Nambahkeun fungsi "Jadwal".

Tetep bug minor.


17 / 01 / 21

Nambahkeun fungsi "Téks Pesen".

Tetep bug minor.


09 / 11 / 20

Nambahkeun fungsi "Remote Control" kanggo ngendalikeun tampilan anjeun.

Tetep bug minor.


29 / 09 / 20

Nambahkeun fungsi "ScreenCast" pikeun ningali layar jauh anjeun.

Tetep bug minor.


12 / 07 / 20

Nambahkeun fungsi "Jaringan Gampang" kanggo ngendalikeun PC Player jarak jauh anjeun.

Tetep bug minor.

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur