Mitra urang

Pilarian terang langkung seueur ngeunaan mitra kami

mitra kami


Vitrine Multimedia - Solokan Pintonan Digital Dijieun Deui
Tingkat Perusahaan

Software dumasar french ieu mangrupikeun solusi tampilan digital anu suksés sareng populer anu dianggo ku klien tingkat perusahaan seueur di Éropa. Kanyataanna, janten kasohor yén éta nyipta sareng pangadeg diideuan - sareng ngabayangkeun dunya dimana solusi anu sami sayogi nyayogikeun kabutuhan klien leutik kalayan syarat anu saderhana. Ieu kumaha épék Gampang Multi Tampilan. 

Sakumaha Mudah Paméré Pinas mangrupikeun jalan konci pikeun usaha ukuran sedeng leutik, upami anjeun klien perusahaan sareng gaduh syarat kompleks atanapi butuh hal anu sakedik tambahan, naha éta mangrupikeun konfigurasi langkung ageung atanapi ngan ukur sababaraha perawatan hiji-on-hiji. Vitrine Multimedia bakal nyiptakeun tukang ngaput anu dianggo kanggo anjeun. 


Cockpit Virtual - Spesialis Kecerdasan Data & Bisnis
Layanan Konsultan

Seueur klien anu nuju milarian solusi tampilan digital ningali kanggo ngawangun témbok sapertos kamar perang atanapi bérés - pikeun ngagambarkeun sareng ngokolakeun bisnisna nganggo kecerdasan data.

Ku hasil gawé bareng sareng Virtual Cockpit, urang tiasa nyayogikeun nilai anu langkung saé pikeun palanggan pikeun milarian intelektual bisnis, data analytics atanapi jasa manajemén data. Eureun panyaksrak anjeun, Virtual Cockpit tos aya di dieu. 


Pelatihan & Latihan Modo
Nasibna. Évolusi. Nguatkeun

Ngajalankeun pamasaran anjeun sareng ngajalankeun mangrupikeun léngkah dina prosés nyiptakeun bisnis anu suksés, léngkah penting anu sanés nyaéta ngembangkeun jalma anjeun. Modo Coaching & Training mangrupikeun organisasi anu damel sareng pamimpin sareng éksékutip pikeun ngembangkeun kapamimpinan anu épéktip sareng ningkatkeun dinamika tim sareng komunikasi.

Maké kauntungan pikeun nyanghareupan Modo atanapi palatihan pelatihan online sareng pelatihan pikeun ngembangkeun intelektual emosional dina tim anjeun sareng nguatkeun pamingpin anjeun pikeun ngalangkungan diri anu paling efektif.

Tong hilap nganjang ka "tentang Kami" bagian.

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur