Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Kami

Data anjeun dilindungan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun Virtual Cockpit UK LTD


Di Easy Multi Display, tiasa diaksés tina www.easy-multi-display.com, salah sahiji prioritas utama urang nyaéta privasi pangunjung urang. Dokumén Kabijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku Easy Multi Display sareng kumaha kami nganggoana.

Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan Kawijakan Privasi kami, tong ragu ngahubungi kami ngalangkungan email di support@easy-multi-display.com.

Upami anjeun hoyong terang naon anu janten kabijakan privasi, anjeun tiasa ningali kana tulisan wikipedia.

log Payil

Easy Multi Display nuturkeun prosedur standar ngagunakeun file log. Berkas ieu log sémah nalika aranjeunna nganjang kana situs web. Sadaya perusahaan host ngalakukeun ieu sareng bagian jasa jasa 'analytics. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet alamat internét protokol internet (IP), jinis browser, Provider Service Internet (ISP), tanggal sareng waktos waktos, ngarujuk / kaluar halaman, sareng kamungkinan jumlah klik. Ieu teu dihubungkeun sareng inpormasi anu diidentipikasi sacara pribadi. Tujuan inpormasi nyaéta pikeun nganalisis tren, ngatur situs, nyukcruk gerakan pangguna dina situs wéb, sareng ngempelkeun inpormasi demografi.

Cookies jeung Beacons Web

Kaya halaman wéb sanés, Easy Multi Display nganggo 'cookies'. Cookies ieu dianggo pikeun nyimpen inpormasi kaasup karesep sémah, sareng halaman dina situs wéb anu diaksés atanapi dilongok ku anu nganjang. Inpormasi anu digunakeun pikeun ngaoptimalkeun pangalaman para pangguna ku kustomisasi eusi halaman wéb urang dumasar kana jinis panyungsi pengunjung sareng / atanapi inpormasi anu sanés.

Kawijakan privasi

Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu pikeun milarian Kawijakan Privasi pikeun unggal mitra pariwara Easy Multi Display. 

Jaringan iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacon anu dianggo dina pariwara masing-masing sareng tautan anu muncul dina Easy Multi Display, anu dikirim langsung ka browser sénsor. Aranjeunna otomatis nampa alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. Téknologi ieu dipaké pikeun ngukur épektivitas kampanye iklanna sareng / atanapi kanggo pribados eusi pariwara anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun kunjungi. Catet yén Easy Multi Display henteu ngagaduhan aksés atanapi kontrol kana cookies ieu anu dianggo ku pariwara pihak katilu.

Partéi Katilu Kawijakan Privasi

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Anu Gampangna henteu dianggo ka pariwara atanapi situs web anu sanés. Ku sabab kitu, kami nyarankeun anjeun konsultasi ka Kawijakan Privasi masing-masing tina ieu iklan pihak katilu pikeun inpormasi anu langkung rinci. Éta tiasa ngalebetkeun prakték sareng petunjuk ngeunaan kumaha cara milih tina pilihan anu tangtu. Anjeun tiasa mendakan daptar lengkep ngeunaan Kawijakan Privasi ieu sareng tautanna di dieu: Patalina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Anjeun tiasa milih nganonaktipkeun cookies ngalangkungan pilihan panyungsi browser anjeun. Pikeun terang inpormasi anu langkung rinci ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb khusus, éta tiasa dipendakan di situs wéb panyungsi. Naon Naon Cookies?

Inpormasi Barudak

Bagian anu prioritas urang nyaéta nambihan panyalindungan barudak bari ngagunakeun internét. Kami ajak kolot sareng wali pikeun niténan, ngiringan, sareng / atanapi ngawas sareng panduan kagiatan online na. Easy Multi Display henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi Pribadi ti barudak umur 13 taun. Upami anjeun pikir yén anak anjeun nyayogikeun inpormasi sapertos di situs wéb kami, kami sanget ajak anjeun ngahubungi kami langsung sareng kami bakal ngalakukeun upaya anu sanés pikeun cabut inpormasi sapertos kana rékaman kami.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online Ngan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngan ukur kanggo kagiatan online kami sareng valid pikeun nu datang ka situs web kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi ngumpulkeun di Easy Multi Display. Kawijakan ieu henteu tiasa dianggo pikeun inpormasi anu dikumpulkeun sacara offline atanapi liwat saluran sanés dina situs wéb ieu.

idin

Ku migunakeun ramatloka urang, maneh hereby idin ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang jeung satuju kana Sarat jeung Kaayaan na.

Aya patarosan anu sanés?

Upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan kawijakan privasi Easy Multi Display, mangga ngahubungi palayanan pelanggan kami di support@easy-multi-display.com. Kami bakal senang ngabantosan anjeun!

Unduh parangkat lunak urang

Upami anjeun resep kana perangkat lunak Easy Multi Display kami, pencét Ieuh pikeun ngaunduh vérsi uji coba gratis kami.

Rincian Company kami

Virtual Cockpit UK Terbatas ku Saham
Nomer didaptarkeun Perusahaan: 10062777
Nomer PPN: 289 8124 50

Sutradara: Guy Condamine, gco@virtual-cockpit.com
Situs wéb: www.virtual-cockpit.co.uk

71-75 Shelton Street, Citent Taman, London WC2H9JQ

Gampang Multi Display Logo

Logo tina Easy Multi Display

Deui ka luhur