Showrooms kami

Didatangan kamar paméran kami pikeun ningali Easy Multi Display dina aksi.

PAMERNA & PUSAT LATIHAN KAMI



Kami ngagaduhan konsumén di Éropah, sareng kami bangga dina rojongan kelas dunya urang sareng jasa palanggan. Perawatan pelanggan spesialis kami parantos nyababkeun urang nyiptakeun 2 kamar paméran khusus dimana kami nyayogikeun demo sareng palatihan.

Showroom kami di Brussels ayeuna dibuka!

Di showroom kami anu nembe direnovasi di Brussel, anjeun tiasa ngiluan urang pikeun nguji kamampuan Gampang Pinjaman.

Kéngingkeun patarosan anjeun dijawab ku salah sahiji staf dukun anu kami darmabakti sareng nampi latihan dina Gampang Multi Tampilan ku kituna anjeun tiasa ngirangan solusi signage digital anjeun sareng jalan dina waktos anu henteu. 

Di lokasi ieu:

  • Demo Parangkat Lunak
  • Software Pelatihan
Pos ti RICOH THETA. # theta360fr - Gambar lingkup - RICOH TEU

Ruang Paméran Kami di Montpellier, Kidul Perancis

Kami damel atos ngadamel ruang paméran di Montpellier dimana anjeun bakal tiasa ngiringan ngempelkeun Easy Multi Display pikeun tés.

Kéngingkeun patarosan anjeun dijawab ku salah sahiji staf dukungan kami anu didédikasikeun sareng nampi pelatihan khusus, hiji-hiji atanapi latihan tim ngeunaan cara paling saé ngagunakeun Easy Multi Display sahingga anjeun tiasa kéngingkeun solusi signage digital anjeun sareng jalan dina waktos anu lami. 

Di lokasi ieu:

  • Demo Parangkat Lunak
  • Software Pelatihan
Guy di Montpellier Showroom urang

VISIT US


Hoyong ningali Easy Multi Display dina aksi? Janten taros Kami pikeun ngatur démo gratis, atanapi nampi pelatihan ti tim téknis kami. Tim kami bakal senang ngabagéakeun anjeun di tempat kami pikeun ngajantenkeun anjeun mendakan parangkat lunak kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kamar Dedikasi

KELULUSAN
Kamar Dedikasi

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur