Dasbor Bisnis

Metrics & KPI Scoreboard Display pikeun bisnis naon

TAMPILAN HASIL ANDA DI DASHBOARD BISNIS ANDA



Jaga tim anjeun fokus kana tujuanana sareng tetep di luhur ...

Naha anjeun gaduh usaha alit atanapi perusahaan ageung, Easy Multi Display ngabantosan anjeun pikeun dipajang dasbor bisnis sareng jaga tim anjeun fokus kana tujuan bisnis anjeun. Tingalikeun métrik Penjualan, scorecards Kaséhatan sareng Kasalametan anjeun sareng analitik bisnis sanés dina tata perenah anu raoseun pikeun sadaya tim. 

Di gambar kénca, anjeun tiasa ningali 3 laporan anu béda PowerBI. Éta hartosna anjeun tiasa nyampur sababaraha dasbor dina layar anu sami.

Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan sareng mimitian narima kauntungan iklan bisnis anjeun sareng perangkat lunak tampilan multimedia anu paling mampu sareng paling gampang di pasar.

Ngaronjatkeun pangiriman inpormasi!

Konpigurasikeun saloba dasbor anu anjeun pikahoyong sareng pindahkeun aranjeunna dina hiji klik! Ganti gampang pisan tina dasbor finansial ka dasbor komérsial.

Sumawona, ogé mungkin, dina hiji klik, pikeun nyumputkeun sadaya inpormasi rahasia anjeun sahingga ngajaga data anjeun! Fungsi "remote control" urang tiasa dianggo sampurna sareng téknologi anyar ieu dikembangkeun pikeun kabutuhan anjeun!

Tungtungna, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sadaya konfigurasi anu parantos diciptakeun dina Easy Multi Display!

Icone ngaleutikan / maksimalkeun pungsi

Ikon pikeun ngaleutikan atanapi ngamaksimalkeun dasbor anjeun

Icone kadali jauh

Kadali jauh The Easy Multi Display

Dasbor Bisnis 1


dasbor pamisah

NAHA NGAGUNAKEUN GAMPANG MULTI GAMPANG DASHBOARD BISNIS anjeun?


Dasbor Bisnis 2

Jalankeun jalan - HIT SINU anjeun

Kalayan métrik anjeun sareng tampilan KPI dina anjeun dasbor bisnis sareng EMD, anjeun bakal ngingetan tujuan bisnis anjeun anu paling penting sareng bakal tiasa nangtoskeun tindakan anu leres pikeun nyandak unggal dinten.

MOTIVATE TEAM AND KA

Naha tim éta mengatasi pesaing atanapi berjuang tetep teras, nunjukkeun tim anjeun kamajuan nuju tujuan éta ngabantosan aranjeunna tetep fokus sareng ngamotivasi. Pintu panghargaan pangenalan gigireun papan pemuka anjeun pikeun motivasi tambahan tambahan!

KEEP KOMUNIKASI SANGAT

Anjeun terang naon anu aranjeunna nyarios - teu aya pandangan, teu éra. Kéngingkeun tim anjeun sacara terbuka pikeun pagelaran timnya masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngarasa kalibet sareng bagian tim!

Dasbor Bisnis7

Anjeun tiasa ngadamel tampilan halaman lengkep dina unggal bagian tina pamisah TV anjeun. Ieu multi tampilan. 

Dasbor Bisnis5

Dina Kokpit Virtual di handap, campuran multi tampilan perangkat lunak urang PowerBI jeung MicroStrategi dasbor pikeun ningkatkeun kaputusan anjeun. Aya wawasan visual MicroStrategy di kénca sareng laporan PowerBI di belah katuhu. TV séntral mangrupikeun pamisah antara MicroStrategy sareng PowerBI

dasbor bisnis 8

BERITA SUMMER 2021

"Manajer Dashboard"Fitur pikeun ngajantenkeun Desktop anjeun pusat paréntah. Kalayan EMD anjeun tiasa ngabagi monitor kadua anjeun dina sababaraha daérah. Pilih laporan anu béda PowerBI, MicroStrategy, Qlik, Tableau.

Kerahasiaan dilakukeun ku hiji klik saderhana di daérah bewara anjeun. Paparan atanapi henteu ditampilkeun, ngan ukur hiji klik.

Anggo kadali jarak jauh di daérah béja pikeun ngarobih windows anjeun, ti mimiti ngalaporkeun Keuangan ka ngalaporkeun komérsial dina tilu.

Akhirna, anjeun kéngingkeun di pusat komando anjeun sadaya wawasan perusahaan anjeun.

Ikon manajer dasbor Nexw
Gif Dashboard

Vérsi Perancis

vérsi basa Inggris

SAHA NYA
USERS SAYARA


Di UNICEF, kami nganggo Easy Multi Display di lobi kami, pikeun nunjukkeun lampah urang anu nulungan barudak di sakumna dunya. Ieu mangrupikeun kasempetan kami pikeun nunjukkeun komitmen urang dina cara dinamis - kalayan émosional.

UNICEF

Perancis

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Hatur nuhun kana EMD Display kami, kami nginpokeun ka para palanggan ngeunaan sababaraha produk asuransi anu kami tawarkeun. Katalog tina produk urang janten langkung ageung sareng kadang kompléks mah kahartos. Ku cara ngagulung lembaga kuring di EMD, para nasabah janten langkung terang kana produk sareng jasa kami.

Rudy D.

Caloan asuransi, Namur

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun henteu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun sareng Easy Multi Display. Ieu naha parangkat lunak urang nu software signage digital anu pangsaéna

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Spanyol, Cina, Belanda dina kamajuan ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi?
Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur