Layar wilujeng sumping Digital

Layar Digital pikeun Panarimaan Kantor, Pusat Acara, Silaturahmi

NGELAS PELASAN



Turun dina suku katuhu ...

Naha anjeun ningali palanggan anjeun di kantor anjeun, atanapi anjeun ngalaksanakeun acara ageung sareng rébuan jalma, Easy Multi Display ngabantosan anjeun pikeun ngabagéakeun tamu anjeun kalayan gampang. Naha anjeun hoyong nunjukkeun salam umum, atanapi wilujeng sumping khusus kanggo sémah khusus anjeun, anjeun tiasa ngalaksanakeunana layar wilujeng sumping digital dina EMD.

Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan sareng mimitian ngadamel wilujeng sumping di industri anjeun ku parangkat lunak multimedia anu paling cocog sareng paling gampang di pasar.

Layar Sambutan Digital

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Layar wilujeng sumping digital 2

BUATKAN INGGRIS PERANGKARA WARM

Tamu anu hoyong perhatikeun. Hayu aranjeunna terang aranjeunna dihargaan tina waktos aranjeunna asupkeun panto kalayan sambutan digital.

GARIS HENTEU AYA ATAWA DI LOKASI KASA

Dupi anjeun kantos ngadatangan pusat paméran atanapi balai konperénsi sareng anu henteu yakin upami anjeun aya dina tempat anu saé? Pintonan digital ngajamin sémah anu aranjeunna mendakan anjeun.

ACARA KOMUNIKASI & JASA

Saatos nampi tamu anjeun, anjeun tiasa ngabagikeun inpormasi penting ngeunaan bisnis atanapi acara anjeun, sapertos jadwal, arah sareng jasa anu sanés ditawarkeun.

Layar wilujeng sumping digital 3

SUMBANG SUMBAK USERS


Signage dinamis dina prakték fisioterapi urang nginpokeun sareng nengtremkeun pasien urang. Ieu ngamungkinkeun pikeun nempatkeun raray tukangeun ngaran! Kami ogé nunjukkeun tips praktis pikeun penderita urang. Hal ieu mangfaat sareng éta ngantosan ngadamel langkung pondok.

Dominique E.

Fisioterapi, Wavre

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana unik sareng nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Di UNICEF, kami nganggo Easy Multi Display di lobi kami, pikeun nunjukkeun lampah urang anu nulungan barudak di sakumna dunya. Ieu mangrupikeun kasempetan kami pikeun nunjukkeun komitmen urang dina cara dinamis - kalayan émosional.

UNICEF

Perancis

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih
  • Dasar Jaringan Lokal Akses 2X PC (meryogikeun 2 lisénsi: PC Server sareng PC Player)

henteu Kaasup

  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:


  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.



TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan. Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

Wizard Easy Easy Display ngabimbing anjeun pikeun prosés pangaturan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng beban kalayan gampang.

Peryogi pitulung tambahan? Parios Rencana Harga standar kami anu didaptarkeun sareng latihan software 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA ATAWA

PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi?
Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur