Pusat paréntah & Patugas pemadam kebakaran

Salaku pemadam kebakaran, anjeun kedah ngawas perangkat lunak modéren langsung dina videowall anjeun

Janten diantara panaratas ku nganggo Tembok Pidéo Windows 10, kéngingkeun aksés langsung kana software propésional anjeun, kéngingkeun pidéo langsung drone sareng seueur deui


Janten langkung gancang

Manajemén krisis rumit, teu tiasa diprediksi, sareng nyiptakeun kaayaan tekanan tinggi. Salaku a firefighter anjeun meryogikeun inpormasi gancang sareng gumantung kana kapercayaan yén tim sadar sareng damel sasarengan. Waktos penting sareng kasalahan anu mahal. Variabel situasional ieu mangrupikeun jalan dimana pusat telepon darurat sareng timna kedah ditaksir unggal dintenna pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ngabantosan anu paling rentan.

 

Jelema

Di Perancis, "CTA-Codis", atanapi "Salle du 18", mangrupikeun ruang komando pusat dimana sadaya layanan darurat nelepon ka departemen pemadam kebakaran diarahkeun. Pikeun tim ieu perjuangan ngatur langkung 400 telepon per dinten, ngarahkeun padamel garis payun darurat sareng ngahubungi inpormasi nyiptakeun kaayaan anu rumit dimana inpormasi anu penting henteu ngahontal jalma anu peryogi éta gancang. Pusat komando aranjeunna patugas pemadam kebakaran anu sering ditingalkeun frustasi sareng kabebeng ku mempermudah komunikasi ieu.

Solusi nu

Ieu tempat Easy Multi-Display parantos ngusulkeun solusi inovatif pikeun ngabantosan révolusi bagi inpormasi dina ruang komando ieu. Dimimitian ngaliwatan pamasangan sateuacanna dina CTA-Codis, solusi alternatip ieu nyayogikeun pangguna-tungtung pangalaman anu hadé sareng lancar. Ngawangun témbok pidéo anu unik pikeun nyumponan kabutuhan puseur paréntah ieu hartosna yén kaptén tiasa ngabagi inpormasi sacara instan sareng narik perhatian sadaya tim ruang kontrol.

Seuneu suluh4


Bersiap-siap nganggo Aplikasi trendi anu terakhir ...

 Linggih di payuneun ruang komando, pidéo anu khusus nampilkeun sadaya layar anu relevan sareng penting pikeun ngabantosan ngawartosan tim; Geo ArtemisKaméra KaamananKaméra AwakLaporan Warta Langsung, sarta Saluran Sosial. Kustomisasi sareng pamasangan témbok pidéo ieu hartosna inpormasi tiasa diaksés sareng katingali sepanjang waktos, ngabantosan dina unggal dinten manajemén sareng kaayaan krisis anu timbul. Kalayan ngatur kaptén tiasa langsung ngarobah tampilan atanapi gambaran umum tina témbok pidéo, solusi EMD nyayogikeun kagunaan pikeun tim sareng hartosna sistem tiasa tumuh sareng nyaluyukeun sareng kabutuhan fasilitas.

Ngarekam, komunikasi, sareng nganalisis sacara real-time. Pamasangan inovatif EMD ieu dina CTA-Codis henteu ngan ukur bakal mempermudah manajemén situasional dina rohangan paréntah tapi ogé ngamungkinkeun alat évaluasi saatos kaayaan dikokolakeun. Patugas pemadam kebakaran khususna tiasa nganilai rekaman awak-kaméra tina acara sareng nangtoskeun kasalahan atanapi kasuksesan manajemén. Pangbalikan pangalaman ieu nyiptakeun prakték diajar anu paling saé pikeun tim sareng individu. Kamampuhan pikeun gampang mindahkeun sistem EMD ka situs atanapi tempat éksternal tanpa kedah mésér parangkat lunak anyar atanapi layar ngagedékeun adaptasi pikeun tim, kalayan EMD janten mitra pusat sareng pusat CTA-Codis pikeun manajemén krisis

Hasilna

Solusi fléksibel, interaktif sareng tiasa disesuaikan nyaéta kakhususan EMD kami. Manajemén krisis nungtut sistem anu dianggo sareng tim anjeun tibatan téknologi kompléks anu henteu ramah-pangguna. Ngamudah aksés ngalangkungan sistem komunikasi anu adaptasi sareng instan hartosna pusat komando sareng timna bakal diinpormasi pikeun kaayaan naon waé sareng tiasa nyandak kaputusan anu langkung lengkep.

Naha urang nyayogikeun usaha alit atanapi perusahaan ageung urang nyandak setrés tina méréskeun multimédia dina sababaraha tampilan. Hubungi tim kami dinten ieu kanggo ngabahas solusi Mudah Multi-Tampilan pikeun anjeun sareng tim anjeun.

Leupaskeun WhatsApp atanapi e-mail ka pangadeg kami@easy-multi-display.com pikeun kéngingkeun nami SDIS sareng kéngingkeun sababaraha rujukan.

2 tukang seuneu
2 tukang seuneu 2

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


Firemen

Nyirorotkeun total biaya Video Wall

TV ageung 80 inci (2000 euro), PC gim (1000 euro), EMD pro (899 euro). Éta mangrupikeun biaya total 3899 euro kanggo kéngingkeun fitur anu langkung saé tibatan solusi sakola lami dibayar 30.000 euro. Éta sosok anu saleresna, mangga kontak kuring pikeun kéngingkeun référénsi departemen Perancis (SDIS).

Catet kajadian sareng diajar tina unggal operasi

EMD nawiskeun fitur rékaman. Ngamangpaatkeun jaman baheula pikeun ningkatkeun tim anjeun.

Kéngingkeun aksés ka App anu trendi

Naha anjeun hoyong nunjukkeun pidéo drone sacara instan, web cam atanapi App langsung khusus?

nu paehan seuneu

SUMBANG SUMBAK USERS


Kadali jauh nyaéta anu mutuskeun urang asup. Ngarobih témbok pidéo janten pusat paréntah anu fleksibel

Damien B

Manajer IT SDIS

EMD mangrupikeun hiji-hijina alat W10 anu tiasa ngabagi sampurna layar kuring

Damien B

Manajer IT SDIS

Total biaya tina leyuran teu aya bandingna sareng tawaran tradisional.

Jean-Christophe H

Manajer Keuangan SDIS

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • jauh Control
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

ti € 899 exc.VAT * 


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • video Besar
  • jauh Control
  • Pamaké Multi-pangguna
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.


TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan.

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

- Wizard Multi Display Gampang nungtun anjeun ngalangkungan prosés panyiapan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

- Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng muatkeun kalayan gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Perancis, Cina, Spanyol dina prosés ...

Peryogi pitulung tambahan? Urang nawiskeun latihan online sareng situs na dukungan perangkat lunak, mangga ngahubungan kami!

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur