apotik

Sorotan apoték anjeun

LAMPIRAN PRAKTIK PERAKAUNAN SIEUN
ATAWA PUSAT KESIHATAN



Ningkatkeun percantenan sareng ningkatkeun pangalaman penderita pasien anjeun ...

Naha anjeun gaduh prakték médis pusat anu pikasieuneun atanapi nyayogikeun solusi perawatan kaséhatan pencegahan, Gampang Multi Tampilan ngabantosan anjeun ningkatkeun penderita anu percanten kana jasa anjeun sareng masihan aranjeunna ruang ngantosan anu aranjeunna kantos hoyong.

Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan sareng mimitian narima kauntungan tina nunjukkeun bisnis anjeun ku perangkat lunak tampilan multimedia anu paling mampu sareng paling gampang di pasar.

brosur apoték

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


NAMPAHKAN KEJAYAANAN PUNGGUJE

Pasién anjeun anu ngantosan waktos bakal hiber ku anjeun ngagunakeun Easy Multi Display pikeun ngahibur pasien anjeun bari ngantosan janjian ieu.

BUKU TRUSTIS IN SERVICE ING

Ku ngadidik pasien anjeun kana bisnis sareng tingkat kaahlian anjeun, pasien anjeun ngalangkungan raos amanah anu langkung ageung pikeun bisnis anjeun.

LAYASKAN PERKHIDMATAN KAU

Naha anjeun nawiskeun sababaraha jasa, atanapi promosi kanggo ngagabungkeun jasa? Ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun nunjukkeun pasien anjeun naon anu ditawaran.

SUMBANG SUMBAK USERS


Sakumaha nami nunjukkeun, Easy Multi Display gampang dianggo. Kuring henteu terang nanaon tentang komputer. Kalayan EMD kami ngagaduhan solusi signage digital anu sa-calibrated pikeun kantor dental urang.

Edouard K

Dokter Gigi, Brussel

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Solusi signage dinamis dina prakték fisioterapi urang nginpokeun sareng nengetan pasien urang. Ieu ngamungkinkeun pikeun nempatkeun raray tukangeun ngaran staf urang. Kami ogé nunjukkeun tips praktis pikeun penderita urang. Éta gunana sareng ngajadikeun ngadagoan langkung pondok. 

Dominique E.

Prakték Fisioterapi, Wavre

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih
  • Dasar Jaringan Lokal Akses 2X PC (meryogikeun 2 lisénsi: PC Server sareng PC Player)

henteu Kaasup

  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:


  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.



TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan. Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

Wizard Easy Easy Display ngabimbing anjeun pikeun prosés pangaturan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng beban kalayan gampang.

Peryogi pitulung tambahan? Parios Rencana Harga standar kami anu didaptarkeun sareng latihan software 1 jam. 

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi? Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

Montpellier
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur