Sakola & Atikan

Daycare, Sakola, Sakola Universitas & Perdagangan

LAMPIRAN INSTITUSI KAJIAN



Neruskeun ngadidik sareng nginpokeun staf dosen sareng mahasiswa ...  

Naha anjeun ngajalankeun pusat daycare leutik atanapi lembaga pendidikan anu ageung, Easy Multi Display tetep waé sareng staf anjeun sareng mahasiswa. Nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan acara anu bakal datang, ujian, liburan, sareng aturan sakola, peraturan sareng prosedur.

Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan sareng mimitian narima mangpaat ngagunakeun pangimeutan multimedia anu paling affordable sareng paling gampang di pasar. 

NAHA NGAGUNAKEUN GAMPANG MULTI GAMPANG SAKOLA?


JAGA KAGIATAN & SISWA INFORMASI

Siswa, sepuh sareng staf sadaya kauntungan tina gaduh tanggal badé ujian, liburan sareng pagelaran anu ditampilkeun. 

Némbongkeun PROSES & PERATURAN

Ngingetan staf sareng murid anjeun dina peraturan sakola sareng kode lakukeun. Cara anu hébat pikeun nampilkeun prosedur atanapi alur kerja anyar.

Ngenalkeun & NGASARKAN

Ngucapkeun salamet sareng anu nampi panghargaan ku nunjukkeun panghargaan sareng bangga nunjukkeun kasuksésan ka staf, murid sareng sepuh. 

SUMBANG SUMBAK USERS


Di Unicef, kami nganggo Easy Multi Display di lobi kami pikeun nunjukkeun lampah urang anu nulungan barudak di sakumna dunya. Ieu
kasempetan urang pikeun nunjukkeun komitmen urang ku cara anu dinamis - ngagunakeun emosi.

UNICEF

Perancis

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Sakumaha nami nunjukkeun, EMD gampang dianggo. Kuring henteu terang nanaon tentang komputer. Kalayan EMD kami ngagaduhan solusi anu ditentukur pikeun kantor dental urang.

Edouard K

Dokter Gigi, Brussel

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih
  • Dasar Jaringan Lokal Akses 2X PC (meryogikeun 2 lisénsi: PC Server sareng PC Player)

henteu Kaasup

  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:


  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.



Meunangkeun quote a

TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan. Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

Wizard Easy Easy Display ngabimbing anjeun pikeun prosés pangaturan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng beban kalayan gampang.

Peryogi pitulung tambahan? Parios Rencana Harga standar kami anu didaptarkeun sareng latihan software 1 jam. 

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi?
Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur