Réstoran & Kafe

Réstoran, kafe, réstoran dahareun gancang

LAMPIRAN ESTABLISHMENT KAU



Kalayan, ngahibur sareng ningkatkeun basa palanggan anjeun ...

Naha anjeun gaduh réstoran upmarket atanapi tempat makan gancang, Easy Multi Display tiasa ngabantosan anjeun nunjukkeun bisnis sareng menu anjeun, sareng ngabantosan éta kaluar ti balaréa.

Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan sareng mimitian narima kauntungan iklan bisnis anjeun sareng perangkat lunak tampilan multimedia anu paling mampu sareng paling gampang di pasar.

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


BASA MENU KAU

Tawaran tamu anjeun ningali visual kana naon réstoran anu disayogikeun, nunjukkeun barang-barang menu jual pangsaéna anjeun, atanapi pirantos anyar anjeun.

TANGKATKEUN PELUANG SUKU

Lebetkeun para pembeli pikeun nuliskeun restoran sareng hiburan visual anu pikaresepeun. Pasihan anu ngalangkungan ku rasa pikeun anu dipikahoyong.

PROMOSI TAWANG

Ngajalankeun dahar beurang atanapi tuangeun khusus? Kalibetkeun konsumén poténsial anjeun kalayan nawaran khusus sareng tawaran.

SUMBANG SUMBAK USERS


Sateuacan urang nyerat ménu kami dina batu tulis. Éta labuh sareng kurang dampak. Kalayan Gampang Multi Display, kami langsung nyandak perhatian para nasabah. 

Michael G

Manajer Brewery, Brussels

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Sakumaha nami nunjukkeun, EMD gampang dianggo. Kuring henteu terang nanaon tentang komputer. Kalayan EMD kami ngagaduhan solusi anu ditentukur pikeun kantor dental urang.

Edouard K

Dokter Gigi, Brussel

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih
  • Dasar Jaringan Lokal Akses 2X PC (meryogikeun 2 lisénsi: PC Server sareng PC Player)

henteu Kaasup

  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:


  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.



TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan. Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

Wizard Easy Easy Display ngabimbing anjeun pikeun prosés pangaturan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng beban kalayan gampang.

Peryogi pitulung tambahan? Parios Rencana Harga standar kami anu didaptarkeun sareng latihan software 1 jam. 

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi?
Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur