Travel & Pariwisata

Pusat Informasi, Pusat Pariwisata, Hotél, Pusat Acara & Langkung seueur

KUMAHA MANUKU KANGGO



Turun dina suku katuhu ...

Naha anjeun ngajalankeun hotél, piknik pusat atanapi anjeun ngatur acara ageung sareng rébuan jalma, Easy Multi Display ngabantosan anjeun pikeun ngabagéakeun sémah anjeun kalayan gampang. Naha anjeun hoyong nunjukkeun salam wilujeng sumping, atanapi inpormasi acara pikeun tamu, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku EMD.

Taroskeun kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan sareng mimitian ngadamel wilujeng sumping di industri anjeun ku parangkat lunak multimedia anu paling cocog sareng paling gampang di pasar. 

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


BUATKAN INGGRIS PERANGKARA WARM

Tamu anu hoyong perhatikeun. Hayu aranjeunna terang aranjeunna dihargaan tina waktos aranjeunna asupkeun panto kalayan sambutan digital.

GARIS HENTEU AYA ATAWA DI LOKASI KASA

Dupi anjeun kantos ngadatangan pusat paméran atanapi balai konperénsi sareng anu henteu yakin upami anjeun aya dina tempat anu saé? Pintonan digital ngajamin sémah anu aranjeunna mendakan anjeun.

ACARA KOMUNIKASI & JASA

Saatos ngabagéakeun tamu anjeun, anjeun tiasa ngabagikeun inpormasi penting ngeunaan hiji kagiatan, sapertos jadwal, arah sareng jasa anu sanés ditawarkeun.

SUMBANG SUMBAK USERS


Sateuacan urang nyerat ménu kami dina batu tulis. Éta labuh sareng kurang dampak. Kalayan Gampang Multi Display, kami langsung nyandak perhatian para nasabah. 

Michael G

Manajer Brewery, Brussels

Di UNICEF kami nganggo Easy Multi Display di lobi kami pikeun nunjukkeun lampah urang anu nulungan barudak di sakumna dunya. Ieu
kasempetan urang pikeun nunjukkeun komitmen urang ku cara dinamis, ngagunakeun emosi.

UNICEF

Perancis

Sakumaha nami nunjukkeun, EMD gampang dianggo. Kuring henteu terang nanaon tentang komputer. Kalayan EMD kami ngagaduhan solusi signage digital anu sa-calibrated pikeun kantor dental urang.

Edouard K

Dokter Gigi, Brussel

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih
  • Dasar Jaringan Lokal Akses 2X PC (meryogikeun 2 lisénsi: PC Server sareng PC Player)

henteu Kaasup

  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:


  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.



TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarmuka parangkat lunak nungtun anjeun ngalangkungan prosés konfigurasi dina prosés léngkah-léngkah, nanyakeun anjeun sadaya patarosan anu leres sapanjang jalan. Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

Wizard Easy Easy Display ngabimbing anjeun pikeun prosés pangaturan.  

Simpen sababaraha konfigurasi

Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng beban kalayan gampang.

Peryogi pitulung tambahan? Parios Rencana Harga standar kami anu didaptarkeun sareng latihan software 1 jam. 

VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi?
Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur