maya Classroom

Ngagunakeun téknologi inovatif pikeun ngungkit fasilitas kelas.

Hareupeun PEMBELAJARAN ONLINE



Mempermudah pendidikan virtual anu fleksibel, interaktif, sareng tiasa diaksés.

Sempurna tampilan multi-layar anu gampang anu tiasa disesuaikan pikeun sagala kabutuhan diajar online. Anggo Easy Multi-Display pikeun ngirim pesen di layar instruktur pikeun aksi anu efisien sareng komunikasi instan. Hilap inpormasi leungit ka alam semesta digital - Easy Multi-Display ngamungkinkeun unggal layar janten disesuaikan sareng nembongkeun inpormasi anu relevan khusus pikeun kabutuhan instruktur sareng murid.

Ngarekam, komunikasi, sareng nganalisis sacara real-time. Ngungkit kelas maya anjeun sareng janten pasangan dina inovasi industri! Diskusikeun sareng tim kami ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngarobih Gampang Multi-Display pikeun nyocogkeun ka kabutuhan kelas maya anjeun!

KENYANG DENGAN MUDA PELUANG MULTI?


SUSUS, INTERAKTIF, JEUNG GAMPANG 

Fasilitator sareng murid nguntungkeun tina ngagunakeun téknologi canggih. Anggo Mudah Muti-Display pikeun gampang ngirim inpormasi, nampi eupan balik sacara real-time sareng ngadamel paguneman anu pikaresepeun.

PELUASAN KASESELANAN ADAT

Ngadamel tampilan multi-layar anu khusus pikeun kabutuhan ruang kelas virtual ANDA! Kami tiasa ngembangkeun tampilan anu disayogikeun masing-masing pikeun kaperluan masing-masing klien.

GAMPANG NOVIGASI

Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngaji kalayan Easy Multi-Display. Antarmuka anu gampang kami gunakeun nungtun pangguna ngalangkungan prosés léngkah, naroskeun ka anjeun sadayana patarosan anu leres di sapanjang jalan. 

SUMBANG SUMBAK USERS


Kami masih nganggo
iklan kertas anu henteu dugi ka ayeuna, ieu hartosna konsumén poténsial kapaksa nyandak teleponna pikeun maca iklan kami waktos wengi. Kalayan EMD, kami ngagaduhan tampilan anu dinamis sareng iklan anu cocog sareng jabatan urang. 

Katia

Agén Perumahan, Ghent & Brussel

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Kami nganggo Easy Multi Display pikeun nunjukkeun kaulinan anyar anu aya di Ruangan lolos kami di Grenoble. Ieu mangrupikeun unsur penting dina nyiptakeun usaha malikan deui ka konsumén urang.

Nicolas B.

Ruangan Ngewa, Grenoble

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi kelas digital sareng kami gampang.

Naon anu anjeun kedah ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


hiji layar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

149

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan 1 layar dugi ka 4 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih
  • Dasar Jaringan Lokal Akses 2X PC (meryogikeun 2 lisénsi: PC Server sareng PC Player)

henteu Kaasup

  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:


  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés jaringan canggih
  • video Besar
  • Perencanaan Tampilan
  • Instalasi & Dukungan Onsite
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.



VISIT PENDEDAHAN KITA NGETOSAN PUSAT LATIHAN


Hoyong ningali Gampang Multi Pintonan dina aksi?

Hubungi kami pikeun ngatur demo gratis, atanapi nampi latihan ti tim téknis kami.

London
Kantor WeWork

Paris
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor dihaturanan

KELULUSAN
Kantor dihaturanan

Hoyong nawaran khusus & diskon?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Deui ka luhur