Naon hardware signage digital anu kedah kuring anggo?

Upami anjeun badé ngamimitian dina dunya éndah signage digital, anjeun kedah ngagaduhan pamahaman anu hadé ngeunaan naon jinisna hardware signage digital anjeun meryogikeun, tapi kami terang yén ieu tiasa sesah milih anu pangsaéna. Tong hariwang, dina tulisan ieu, kami bakal ngabantosan anjeun sareng anjeun bakal tiasa milih anu langkung saé pikeun anjeun sareng pikeun bisnis anjeun!

Di dieu, kami bakal ngajelaskeun ka anjeun naon pakakas signage digital anu kedah anjeun anggo Gampang Multi tampilan. Anjeun tiasa ngaunduh perangkat lunak na Ieuh.

1. Komputer

Mimiti, anjeun kedah milih komputer anu diluyukeun sareng kabutuhan anjeun sabab pilihan komputer anjeun bakal béda-béda gumantung kana sabaraha layar anu anjeun badé anggo. Pikeun milih komputer pangsaéna anjeun gaduh dua pilihan:

  • Anjeun tiasa mésér komputer anu siap dianggo, dina basa sanésna, anjeun mésér komputer gumantung kana naon anu badé dilakukeun;
  • Anjeun tiasa mésér komponén komputer anu sanés sareng nambihan kana komputer anjeun. Kanggo ngalakukeun éta, anjeun kedah gaduh pamahaman anu hadé ngeunaan kumaha carana, urang nyarankeun anjeun mésér komputer anu siap dianggo.

Hiji layar dugi ka tilu layar

Sistem operasi: Meunang 7 64-saeutik / Menang 8.1 64-bit / Menang 10 64-saeutik
processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Kartu Grafik: NVIDIA GTX 1050 / Radeon RX 550
Disk drive: SSD 240 GB

Kalayan konfigurasi ieu, anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun ngajalankeun parangkat lunak urang hiji nepi ka tilu layar, tapi upami anjeun hoyong nganggo langkung ti tilu layar, anjeun kedah ningkatkeun setelan anjeun.

Ku jalan kitu, Easy Multi Display ogé bakal dianggo sareng konfigurasi anu pang anyarna. Anu ieu ngan ukur conto.

Opat layar dugi ka lima layar

Sistem operasi: Windows 10 64-saeutik
processor: Intel Core i5-9600K 4,6 GHz / AMD Ryzen 7 1800X 4GHz
RAM: 16 GB
Kartu Grafik: Nvidia GTX 1660 / AMD Radeon RX 580
Disk drive: SSD 480 GB

Siga anu tiasa dibayangkeun, upami anjeun hoyong nganggo opat layar atanapi lima layar, anjeun peryogi konfigurasi anu langkung saé. Hiji ieu langkung saé sareng tiasa ngatur tina hiji layar nepi ka lima layar.

Genep layar

Sistem operasi: Meunang 7 64-saeutik / Menang 8.1 64-bit / Menang 10 64-saeutik
processor: Intel Core i7-9700K 4,9 GHz / AMD Ryzen 7 3800X 4,5GHz
RAM: 32 GB
Kartu Grafik: Nvidia RTX 1660 / AMD RX VEGA
Disk drive: SSD 480 GB

Kalayan konfigurasi ieu, anjeun tiasa nyiarkeun nepi ka genep layar sakaligus. Ieu setelan pangsaéna anu anjeun peryogikeun!

Naon deui?

Dina raraga ngajalankeun komputer anjeun nganggo tampilan sareng parangkat lunak, anjeun peryogi seueur kabel HDMI sakumaha anu anjeun tampilkeun. Anjeun tiasa ogé milih sistem wi-fi, anu bakal ngahemat kabel HDMI.

Anjeun tiasa ogé peryogi kartu grafik anu sanés upami anu munggaran henteu ngagaduhan port HDMI anu cekap. Pariksa jumlah port HDMI kartu grafik anjeun sareng konsultan komputer pikeun nyingkahan kejutan anu pikaresepeun.

Dimana mésér komponén anjeun?

Kami nyarankeun anjeun mésér komponén komputer dina Endog Anyar halaman wéb. Di dieu anjeun tiasa mendakan unggal komponén anu kami nyarios atanapi langsung mésér komputer. Upami anjeun peryogi bantosan pikeun milih komponén anjeun atanapi ngan ukur naséhat, tong ragu taros Kami.

2. Layar

Unggal jenis layar bakal tiasa dianggo sareng Easy Multi Display, janten jujur, didieu kami nyarankeun anjeun pikeun milih layar pangsaéna anu pas sareng toko anjeun. Parangkat lunak kami ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabagi unggal layar kana opat bagian anu béda sahingga anjeun tiasa ningalikeun dugi ka 24 sumber sakaligus upami anjeun gaduh genep layar.

Kami gaduh seueur nasabah anu parantos milih "pausahaan"vérsi anu ngadukung genep layar sareng ogé ngagaduhan kendali jarak jauh tapi anjeun ogé tiasa milih kami"hiji layar"vérsi upami anjeun ngan ukur hoyong nyiarkeun dina hiji layar.

Dihandap ieu anjeun tiasa ningali Easy Multi Display dina aksi kalayan opat layar sareng komputer gamer. Dua gambar munggaran nganggo hiji média per layar sareng gambar katilu ngagunakeun fungsi témbok video kami.

Agénsi perumahan digital tampilan

Agénsi perumahan digital tampilan

Uniqlo nyimpen signage digital

Uniqlo nyimpen signage digital

Gampang Multi Display Videowall

Gampang Multi Display Videowall

3. Software

Ayeuna anjeun ngagaduhan pakakas anu diperyogikeun, anjeun peryogi parangkat lunak anu murah tapi murah. Kami hoyong nawiskeun parangkat lunak Easy Multi Display kami pikeun sababaraha alesan:

  • Éta mangrupikeun salah sahiji software signage digital anu paling kuat di pasar;
  • Éta ogé mangrupikeun salah sahiji anu paling murah di pasar (anu kedah dibayar sakaligus sareng tanpa langganan);
  • Kami parantos nyiptakeunana sareng kami terang yén anjeun bakal wareg;
  • Kami teras-terasan ngamutahirkeun pikeun tetep mutahir;
  • Éta anu paling gampang ngagunakeun parangkat lunak digital signage di pasar;
  • Palayanan pelanggan kami ngabantosan anjeun tina pamasangan dugi ka dianggo.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Easy Multi Display mangrupikeun anu pangsaéna, hayu urang tingali sacara rinci naha!


Parangkat lunak signage digital anu paling kuat

Kami kuciwa kalayan kamungkinan parangkat lunak anu sanés sareng kami hoyong nawiskeun palanggan anu pangsaéna, éta kumaha lahirna perangkat lunak kami. Hatur nuhun kana Easy Multi Display, anjeun bakal tiasa nyiarkeun dugi ka 24 sumber média dina 6 layar sakaligus, anjeun tiasa nganggo Videowall kami pikeun "ngagabung" layar anjeun sareng nyiarkeun hiji video contona.

Anjeun bakal ngagaduhan aksés kana seueur fungsi sanés sapertos fungsi "Multi Users" kanggo masihan langkung atanapi kirang hak numutkeun pangguna, anjeun ogé tiasa nganggo remote control kami pikeun ngarobih tampilan anjeun dina hiji klik. Anjeun tiasa ogé ngagulung pesen dina média anjeun atanapi ngarencanakeun tampilan anjeun sateuacanna!

Tangtosna, anjeun tiasa ningalikeun seueur jinis média sapertos:

  • Gambar (JPG, GIF, PNG ...);
  • Pidéo (MP4, AVI, MOV ...);
  • Dokumén (PPT, DOCX, PDF ...);
  • Parangkat lunak (Microsoft Words, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint ...).

Parangkat lunak signage digital anu paling murah

Kaseueuran parangkat lunak anu sanés bakal ngajukeun anjeun mayar harga parangkat lunak éta teras mayar langganan langkung atanapi langkung mahal numutkeun jumlah layar anjeun. Anjeun bakal ngartos, éta tiasa gancang janten mahal pikeun anjeun sareng perusahaan. 

Di Easy Multi Display kami nawiskeun anjeun tilu formula anu diadaptasi ka perusahaan anjeun sareng khususna henteu aya langganan!

Formula hiji layar
Pilihan standar
Rumus perusahaan

Anu paling gampang ngagunakeun parangkat lunak signage digital

Easy Multi Display gampang pisan dianggo sareng anjeun tiasa ngonpigurasikeun parangkat lunak kami dina tilu léngkah saderhana:
  1. Pilih jumlah layar anu anjeun gaduh;
  2. Bagikeun layar anjeun kana sababaraha zona;
  3. Pilih média anjeun.

Anjeun tiasa nganggo perangkat lunak kami!

Palayanan pelanggan kami bakal ngabantosan anjeun

Tim kami bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan panggunaan Easy Multi Display supados nguntungkeun tina parangkat lunak urang!

Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngaunduh kami Buku pituduh, nganjang ka FAQ. bagian tina halaman wéb kami atanapi ngahubungi kami langsung di support@easy-multi-display.com pikeun pitulung pribadi.

Koméntar ngeunaan "Naon hardware signage digital anu kedah kuring anggo?"

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Deui ka luhur