Naha milih sistem signage digital luar?

Anjeun ngan ukur nguping perkawis "signage digital luar"tapi anjeun henteu terang persis naon éta? Atanapi anjeun ngan saukur hoyong terang langkung seueur ngeunaan sistem ieu anu beuki seueur dianggo dina sagala jinis bisnis?

Tanda digital aya dina sababaraha bentuk sareng kami terang yén tiasa sesah ngartos unggal variasi produk. Éta sababna dinten ieu kami mutuskeun pikeun ngobrol sareng anjeun langkung rinci signage digital luar!

Naon signage digital luar?

Papan iklan anu disebut ogé "totem"(seuseueurna LED) ngamungkinkeun anjeun ngaiklan di luar ruangan, ngirimkeun inpormasi atanapi ngamajukeun acara kota, olahraga ... 

Sakumaha urang nyarioskeun sateuacanna, kaseueuran totem ieu nganggo téknologi LED sabab ngajantenkeun aranjeunna langkung caang sareng langkung narik panon pikeun anu ngalir.

4 baliho sareng foto anu dipamerkeun di jalan kota

Naha ngagunakeun sistem signage digital luar?

Sistem signage luar ngamungkinkeun anjeun sacara gampang Ngaiklan tanda anjeun. Sumawona, sistem ieu adaptasi sareng kabutuhan anjeun, mang, seueur ukuran anu sayogi ti 22 inci nepi ka 65 inci.

Salaku tambahan, sistem ieu dijaga tina cuaca sareng vandalisme, tapi upami anjeun masih sieun ku éta, anjeun masih tiasa mésér asuransi!

Kalayan sistem sapertos ieu, anjeun pasti bakal maju payuneun tanda anjeun sareng nangtung tina kompetisi. Salaku tambahan, anjeun tiasa langsung nyiptakeun kampanye pamasaran anjeun. Anjeun ogé bakal leres-leres otonom sareng anjeun tiasa ngarobih tampilan anjeun numutkeun kahoyong anjeun!

Harga sistem signage digital luar?

Harga sistem sapertos kitu beda-beda gumantung kana mesin sareng ukuran layar sabab kaseueuran totem ieu ngagaduhan komputer anu terintegrasi. Upami anjeun hoyong kisaran harga anu lumayan, anjeun tiasa ngitung antara 1000 € sareng 8000 € mayarna dina hiji atanapi sababaraha kali.

Éta sigana rada mahal tapi manpaat ékonomi ogé tiasa ageung pisan! Anjeun bakal kéngingkeun seueur pisibilitas sareng tiasa ngadobel palanggan anjeun.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan signage digital khususna, anjeun tiasa mariksa tulisan kami ngeunaan poko éta. "Naon tampilan signage digital?"Atawa"5 cara pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan ku parangkat lunak signage digital".

Anjeun tiasa ogé nganjang ka Tanda Digital Dinten halaman wéb anu ngarujuk seueur tulisan anu pikaresepeun dina topik ieu.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Deui ka luhur